Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
F1 2019 не запускається офіціалка steam
Коротше головняк, панове. Купив ліцензію F1 2019 через steam, а вона не запускається.
Якщо докладніше, то натискаєш кнопку "ГРАТИ", далі 3-4 секунди чорний екран і викидає в стим. Гра благополучно закрита виходить.
Мінімальні вимоги / моє залізо
Windows 7 / Windows 10
Intel i3 2130 / Intel i5 3330
8 GB ОЗУ / 16 GB ОЗУ
80 GB HDD / Більше 100 вільних
Nvidia GTX640 / Nvidia GTX650Ti
Невже справа у відеокартах? Моя 650Ti за всіма показниками краща, ніж GTX640, крім одного. У 640-ої карти на 1gb більше оперативної пам'яті.
Якщо докладніше, то натискаєш кнопку "ГРАТИ", далі 3-4 секунди чорний екран і викидає в стим. Гра благополучно закрита виходить.
Мінімальні вимоги / моє залізо
Windows 7 / Windows 10
Intel i3 2130 / Intel i5 3330
8 GB ОЗУ / 16 GB ОЗУ
80 GB HDD / Більше 100 вільних
Nvidia GTX640 / Nvidia GTX650Ti
Невже справа у відеокартах? Моя 650Ti за всіма показниками краща, ніж GTX640, крім одного. У 640-ої карти на 1gb більше оперативної пам'яті.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.