Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
alan122 (гость) 12 червня 2020 Оновлено 19 червня 2020
Випадання текстур
Проблема полягає у випаданні текстур у таких іграх, як ghost recon breakpoint, steep і assassin creed odyssey. Відеокарта rx 580, температура в межах норми ~75 °, в інших іграх такого немає. Що робити?

https://i.imgur.com/hJ6tnkm.jpg
https://i.imgur.com/Dyc2xMo.jpg
Відповіді 7

Нещодавно оновлені теми

0
Матвей Еськов 18 липня 2025 Оновлено 18 липня 2025
Інша бойовка персів?
Хтось помітив і може пояснити ось цю тему з "новими" скілами у агентів? Я говорю (про тих, що впадають в очі) про Біллі Кіда, Джейн Доу. Є режим знищення смутьянів, в ньому якщо вибрати фронтовий патруль. То у цих героїв (знову ж, змінених скілів, напевно, більше, але ці прямо помітні) взагалі інша система комбо, конкретно в цьому режимі
Наприклад, у Біллі взагалі інша система стрільби, наче не з автоматів, а з важких гармат стріляє
Або взяти Джейн, то Єшка у неї зовсім інша, якийсь хрест у повітрі, а не просто колесо.

В чому питання, ці потужні скіли якось можна зробити в основній грі. Я думав, що це фінальний рівень навичок змінює скіли, але нічого не знайшов про це
знайшов інформацію про Джейн, а також Біллі
Питання, невже це все зробили ради кількох режимів? Невже не можна це врубити на постійній основі хоч якимось чином? Було б дивно, якби це зробили ради випробування, про яке всі забудуть після отримання звідти всіх поліхромів. І ради кількох "данжів".
0
Hayrul 15 липня 2025 Оновлено 16 липня 2025
З якої частини Borderlands почати?
Порадьте, з якої частини Borderlands розпочати, давно чув про цю легендарну серію ігор, але не знаю, з якої почати, порадьте, будь ласка, гру.
0
🎀ГурустныйЕбжик🎀 14 липня 2025 Оновлено 15 липня 2025
Не працює війс
Здрастуйте, підключила собі війс на телефоні в результаті він не працює, я чую інших але вони мене не чують, пробувала через навушники, включати впн нічого не допомагає, мікро видає звук тільки тоді дую в динамік і то не завжди, при цьому в інших іграх мікрофон працює справно.
0
Wtfia 14 липня 2025 Оновлено 14 липня 2025
Зник автопідбір гравців
Одночасно зник автопідбір гравців, скільки б не шукав — не зміг знайти перемикання, кидає в ковзанці в соло проти груп, раніше все працювало, навіть перезаходив не довелося, просто посеред ігрової сесії зник підбір. Я щось не розумію чи так і має бути?