Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+2
Danya123 28 червня 2020 Оновлено 30 червня 2020
Не працює Neverhood
Після натискання кнопки установка видає помилку, запуску з DVD RW, прошу допомогти
Відповіді 1
Увійдіть, щоб залишати коментарі
5 років
Скачай інший ріпак.
Коментар був перекладений Показати оригінал (RU)Показати переклад (UK)
Скачай другой репак.
Відповісти

Нещодавно оновлені теми

0
vladak69 19 серпня 2025 Оновлено 20 серпня 2025
Вилітає із серверів гри
Нещодавно купив Squad і зіткнувся з проблемою, що вилітає із серверів гри з написом «З'єднання з сервером втрачено». Шукав в інтернеті, через що може бути ця проблема. Багато хто пише, що це EasyAntiCheat щось детектує. Жодних читів на ПК немає. Радили вимкнути оверлів у дискорді та Стімі. Чи не допомогло. На просторах Ютуба натрапив на схожу проблему лише у грі Rust. Рішенням було у папці «ІзіАнтиЧит» створити текстовий файл і додати туди спеціальний текст, який давався в описі відео, та зберегти у форматі .bat. Не допомогло також. Просто вилітає із сервера. Тобто заходжу на будь-який сервер, починаю грати і через деякий час (по-різному, десь через хвилину, а десь через 10 хвилин) люди довкола починають сповільнюватися, моя стаміна (витривалість) перестає змінюватись і через хвилину вилітає з сервера з написом «З'єднання з сервером втрачено». Хто стикався з такою проблемою? Допоможіть будь ласка. Були випадки, коли все було нормально і грав цілі матчі. Не розумію, із чим це пов'язано.

З'єднання з інтернетом стабільне, ФПС невеликий (від 60 до 100).
0
eglet 18 серпня 2025 Оновлено 19 серпня 2025
Допоможіть знайти флеш гру
Шукаю гру, в яку грав приблизно 2014-2016 років на сайті kizi. Це 2D піксельна або мультяшна флеш-гра з керуванням стрілками вліво та вправо. Головний герой — свиня чи схожий персонаж, який літає чи керує літальним апаратом. У грі є лісові локації, і одна з них точно запам'яталася.

Мета – порятунок друзів чи винахідників, яких вкрали чи відлетіли. У процесі гри збираються шестерні, які використовуються для покупки або покращення літальних апаратів. Також є секретні рівні чи секретки.

Ігровий процес включає точне керування клавішами, подолання перешкод (наприклад, колючі лози), а також збирання ресурсів для прогресії. У грі є механіка покращення техніки та секретних рівнів.

Якщо хтось дізнається за описом або пам'ятає схожі ігри — дуже вдячний за допомогу!
Так, чат GPT особливо не допоміг.
0
Arcasha Mezentsev 18 серпня 2025 Оновлено 19 серпня 2025
Допоможіть, будь ласка, згадати назву гри
Я пам'ятаю, що начебто на іконці гри був зображений зомбі, і іконка була повністю червоного кольору. Якщо я не помиляюсь. Гра виглядає як 3D-шутер від першої особи, де потрібно зачищати хвилі зомбі на різних картах. Меню гри взагалі не пам'ятаю. 
Я більш-менш запам'ятав лише одну карту. Вона здавалася мені найстрашнішою. Ця карта була дуже темною. Точно не пам'ятаю, але начебто там горів лише один ліхтар білого кольору чи кілька. Начебто це було поруч із фермою? Там був великий фермерський сарай за картою, якщо я не помиляюсь. Наче ми грали за військового, і при смерті камера віддалялася. Можливо, там відлітали кінцівки, але точно цього не пам'ятаю. Начебто на завантажувальному екрані були зомбі, також у червоному відтінку. Там точно було ще дві карти, але я погано запам'ятав їх. Одна була ніби блідо-жовтого відтінку, може там був розбитий джип, і десь на карті був зруйнований будинок. А ще там були калюжі, щось на зразок болота. А кордоном, начебто, було каміння. Другу карту я ще гірше запам'ятав. Єдине, що я пам'ятаю, це міст, і начебто. Я, здається, біля мосту піднімався сходами і кудись ішов. Це начебто був міський міст із машинами, може, це був взагалі не міст, а звичайна дорога. 
Я грав давно, коли мені було років 7. На ноутбуці мого дідуся, який уже не працює. Тоді ноутбуку було років з двадцять. Там ще Need For Speed 2005 був. Сподіваюся, хтось допоможе.
0
Vitaly Shmel 17 серпня 2025 Оновлено 18 серпня 2025
Не працює верхнє меню
Здрастуйте. Часто користуюся пошуком на вашому сайті і вже кілька днів він не працює. Натискаю кнопку пошуку — нічого не відбувається. Меню, що випадають (новини, статті тощо) теж не працюють. Авторизація не працює. Пробував інший браузер і видаляти куки – не допомагає.

PS Вдалося авторизуватися через форум. Пошук та верхнє меню запрацювало. Але якщо це зроблено спеціально, то хіба не повинна працювати кнопка авторизації та меню?
0
Abubakr Azaev 17 серпня 2025 Оновлено 18 серпня 2025
Не можу зайти до Mafia: The Old Country
Купив гру в «Стим», під час заходу видає помилку: «Нестача відеопам'яті при спробі розподілу ресурсу малювання. Переконайтеся, що ваша відеокарта має мінімально допустимий об'єм пам'яті, а також спробуйте зменшити роздільну здатність та/або закрити інші працюючі програми. Вихід…». На секундочку, у мене RTX 4090, 128 ГБ оперативної пам'яті та I9, так що ну це точно не в комплектуючих проблема. В інтернеті радили оновити драйвери та інші класичні речі, але я навіть вінду перевстановив, драйвер останній на чисту встановив, без додатка Nvidia App, щоб точно нічого не заважало. Також видаляв файл збереження .ini, але нічого не допомагає. Єдина підозра, що гра не сумісна з моїм монітором 3600 на 1600. Більше я не маю ідей. Підкажіть, будь ласка.