Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+6
Юрий (гость) 30 листопада 2020 Оновлено 17 липня 2021
Як змінити налаштування
Гра встановила «Ультра» налаштування, 1920*1080, монітор не витягує(((. В налаштуваннях гри не можу дотягнутися до бігунків щоб зменшити дані. Як НЕ ВХОДЯЧИ В ГРУ можна зменшити роздільну здатність екрана та налаштування з «Ультри» до нормального розміру?))
Відповіді 4

Нещодавно оновлені теми

-1
ка700 30 жовтня 2025 Оновлено 30 жовтня 2025
Спорядження для помісних
Яке спорядження для Феба та Дарія?
+1
Amygdala 29 жовтня 2025 Оновлено 30 жовтня 2025
Мододілки МК1
Всім привіт! Мене вкрай цікавить тема моддінгу в МК1, і я шукаю практикуючих мододелів, щоб поспілкуватися і, можливо, зробити комерційну пропозицію (створюю глобальний мод на МК).
+3
ZURA MSXVILIDZE 23 жовтня 2025 Оновлено 25 жовтня 2025
Рівень профілю VGTimes
Доброго дня всім! Так як на сайті зовсім недавно, не дуже добре орієнтуюся, підкажіть, будь ласка, як піднімати рівень, що саме треба робити.
0
Даниил Стельмах 21 жовтня 2025 Оновлено 21 жовтня 2025
Як встановити мод на Genshin Impact на андроїді?
У мене проблема: мені сподобалося кілька мод на зброю в Genshin, але я граю зі смартфона і не знаю, як встановити мод.
+1
Влад Стороженко 20 жовтня 2025 Оновлено 21 жовтня 2025
Як вбити Лоан
Підкажіть, будь ласка, як убити Лоан? Що можна зробити? Ненавиджу її, я б грошей заплатив, аби її замінили на хлопця або хоча б на гарну жінку, характер просто огидний, але це не важливо, знаю, що можна якось її вбити, хоч і в кінці, але все ж таки, прошу, дайте відповідь, проконсультуйте.