Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Що робити, якщо Dead Cells видає помилку SysError(Failed to create directory save)
SysError(Не вдалося створити збереження каталогу)
Викликається з sys.$FileSystem.createDirectory (C:ProjectshaxeToolsstd/hl/_std/sys/FileSystem.hx, рядок 81)
Викликається з tool.$File.saveBytes (tool/ File.hx, рядок 57)
Викликається з Options.save (Options.hx, рядок 364)
Викликається з $Options.load (Options.hx, рядок 157)
Викликається з $Options.loadAndApply (Options.hx рядок 252)
Викликається з $Main.__constructor__ (Main.hx, рядок 74)
Викликається з Boot.endInit (Boot.hx, рядок 449)
Викликається з haxe.$Timer.~delay.0 (C :ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx рядок 143)
Викликається з haxe.$Timer.~__constructor__.0 (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx рядок 76)
Викликається з haxe.$MainLoop.tick ( C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/MainLoop.hx, рядок 174)
Викликається з hxd.$System.runMainLoop (hxd/System.hl.hx, рядок 126)
Викликається з hxd.$System.runMainLoop (hxd/System. hl.hx, рядок 123)
Викликається з haxe.$Timer.~delay.0 (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx, рядок 143)
Викликається з haxe.$Timer.~__constructor__.0 (C: ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx, рядок 76)
Викликається з haxe.$MainLoop.tick (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/MainLoop.hx, рядок 174)
Викликається з haxe.$EntryPoint.processEvents (C:ProjectshaxeToolsstd/ haxe/EntryPoint.hx рядок 99)
Викликається з haxe.$EntryPoint.run (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/EntryPoint.hx рядок 125)
ось ця помилка
Викликається з sys.$FileSystem.createDirectory (C:ProjectshaxeToolsstd/hl/_std/sys/FileSystem.hx, рядок 81)
Викликається з tool.$File.saveBytes (tool/ File.hx, рядок 57)
Викликається з Options.save (Options.hx, рядок 364)
Викликається з $Options.load (Options.hx, рядок 157)
Викликається з $Options.loadAndApply (Options.hx рядок 252)
Викликається з $Main.__constructor__ (Main.hx, рядок 74)
Викликається з Boot.endInit (Boot.hx, рядок 449)
Викликається з haxe.$Timer.~delay.0 (C :ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx рядок 143)
Викликається з haxe.$Timer.~__constructor__.0 (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx рядок 76)
Викликається з haxe.$MainLoop.tick ( C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/MainLoop.hx, рядок 174)
Викликається з hxd.$System.runMainLoop (hxd/System.hl.hx, рядок 126)
Викликається з hxd.$System.runMainLoop (hxd/System. hl.hx, рядок 123)
Викликається з haxe.$Timer.~delay.0 (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx, рядок 143)
Викликається з haxe.$Timer.~__constructor__.0 (C: ProjectshaxeToolsstd/haxe/Timer.hx, рядок 76)
Викликається з haxe.$MainLoop.tick (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/MainLoop.hx, рядок 174)
Викликається з haxe.$EntryPoint.processEvents (C:ProjectshaxeToolsstd/ haxe/EntryPoint.hx рядок 99)
Викликається з haxe.$EntryPoint.run (C:ProjectshaxeToolsstd/haxe/EntryPoint.hx рядок 125)
ось ця помилка
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.
У мене питання не про ігри, а щодо кешу. Я знаю, що потрібно періодично чистити кеш програм на смартфоні. А як щодо кешу системних програм на смартфоні? Кеш системних програм смартфона теж потрібно періодично чистити чи не треба? Заздалегідь дякую за відповідь.