Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
2-3 кадри в секунду в грі Farmer's Dynasty
десь рік тому грав на піратці і все було норм. вирішив заглянути у warzone, той сказав – без оновлення дров на відео можна й не намагатися. ок, оновив, пограв, вирішив повернутись «у поле» і до другого чада пограти. і х**н мені, поки меню все норм, тільки світ завантажується 2-3 фпс. відкат драйвера - те саме, налаштування графіки впливають тільки на красу картинки. реінстал зі зносом файлів в appdata (сейв зарара) - нічого. зніс усе і тривалий час забив. зараз вирішив ризикнути і взяв гру у стимі. і ні, дива не трапилося, фпс все ті ж. у диспетчері завдань видно що гра їсть всю відео пам'ять 2.9 з 3х (хоча в річ. тр. Вказано два). вже куди копати не знаю. може підкажете що небудь.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.