Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Владимир (гость) 5 квітня 2021 Оновлено 10 липня 2021
Брехня.
Привіт усім. Все було гаразд. Потім з певного моменту при обертанні миші під час переміщення картою почалися сильні лаги. Комп'ютер добрий. Що робити? Заздалегідь дякую.
Відповіді 2

Нещодавно оновлені теми

+1
Роман Жалбэ 3 січня 2025 Оновлено 3 січня 2025
Не працює мультиплеєр

Допоможіть! Раніше я міг грати у мультиплеєр, а зараз ні. Я граю на телефоні, підкажіть, що потрібно зробити, щоб мультиплеєр працював.

+1
Рулек 3 січня 2025 Оновлено 3 січня 2025
Не працює наведення прицілу

На PS4 не можу навести на ціль, стріляю врозкид. Всі норми, бігаю, стрибаю, а от прицілитися не можу. Вже п'ять днів у пошуках ніхто не знає. Тільки починаю прицілюватись, і по всьому екрану ковбасить. У кого, може, було схоже лихо?

0
bogdan228228228 2 січня 2025 Оновлено 3 січня 2025
Проблема з фпс в іграх

Характеристики ПК:
GTX 1650
Ryzen 5 3600
16 ГБ «Опери» 3200 МГц
Нещодавно оновив дрова материнки та видяхи, в «Майні» фпс від 100 до 200–30 до 80 (тільки в «Майне», без шейдерів та високих налаштуваннях графіки).
У «Кіберпанку» фпс 20–25, хоча у людей на «Ютубі» з такими характеристиками фпс набагато більше, що робити, не знаю, також у «Дум Етернал» на низьких і середніх, а перших фпс однаковий і в районі 30-40, і у людей на «Ютубі» (у людей, у всіх каналів, не тільки російськомовних, а всіх, навіть з 100 передплатниками) фпс більше, допоможіть, будь ласка.

+3
bamboleyo 2 січня 2025 Оновлено 2 січня 2025
Квест "Вічний спокій"

Проходжу квест, стоїть вибір, кого виселити зі склепу. Починаю гуглити, на тлі з'явився скрип, і за кілька секунд відчиняються двері і заходить собака, потім кішка, потім ще собаки. Великдень чи баг?
Причому кішки шиплять на собак, а собаки просто на місці стоять.
Назва квесту "Вічний спокій", "Відьмак 3: Дике Полювання", ДЛС "Кров і вино".

0
sfpgg 1 січня 2025 Оновлено 2 січня 2025
Скриня, форт джеріко біля лавки батшеби

Де дістати ключ?) Підкажіть будь ласка.