Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема із запуском GTA допоможіть будь ласка!!
Виникла проблема під час запуску гри. Раніше гра запускалася нормально. Тепер завантажується початкова заставка до пуску меню, вибираю наприклад збережену гру або нову і з'являється чорний екран. Що робити?
Нещодавно оновлені теми
Всім привіт! У мене зламали обліковий запис у Codem і змінили всі дані! У мене залишилася прив'язка Apple ID, яку змінити ніхто не зможе, і я по ній ще входив якийсь час, але потім довелося перейти на Android, і все авторизуватися через Apple ID я, відповідно, більше не можу.
Може, хтось підкаже, як бути? Техніки Apple на даний момент немає, щоб увійти до облікового запису.
Може, хтось підкаже, як бути? Техніки Apple на даний момент немає, щоб увійти до облікового запису.
Хлопці, я створив персонажа «Спецзагін» і, не зайшовши до кімнати, вийшов із гри, після чого, зайшовши назад, помітив, що немає персонажа та рації, також не можу скрафтити його знову, підкажіть, що робити.
Вітаю... Я тут хотів зайти в один плейс, але зіткнувся з певною помилкою. Небо пропало, текстури стали дуже контрастними, тіні досить чорні. Музика не грала, хоч би як я намагався її включити. Потім у мене взагалі вилетів Роблокс (прошу помітити, що рівень сигналу мобільного інтернету був у мене дуже високий, а на сервері я був один). При заході на інший сервер у мене все було добре, хто знає, що це могло бути?
Доброго дня, не можу увійти в гру, з'являється чорний екран, потім пише «Помилка, занадто багато спроб входу». Що це означає і як виправити? Хто знає?