Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Itami 5 серпня 2021 Оновлено 2 березня 2023
Допоможіть дізнатися назву гри
[i]Здрастуйте, допоможіть знайти гру, не можу згадати назву,грав ще в дитинстві,буду дуже вдячний, взагалі, наскільки я пам'ятаю починається гра з того, що сталося якесь вбивство, і чоловік ховає ніж у бачку унітазу, чи то в якомусь кафе, чи то якомусь барі, на ранок до нього стукає поліцейський, і він має час для того, щоб сховати сліди крові на ліжку, ще пам'ятаю був момент, де він гуляв десь у парку або в подібному місці. і врятував хлопчика який пішов під лід ставка, далі пам'ятаю персонажі змінюються і нам належить грати, на мою за жінку, мені здається що гра в жанрі детектив, але я можу помилятися, заздалегідь дякую!
Відповіді 3

Нещодавно оновлені теми

-1
ShadowHex 18 вересня 2025 Оновлено 18 вересня 2025
Як відновити обліковий запис
Всім привіт! У мене зламали обліковий запис у Codem і змінили всі дані! У мене залишилася прив'язка Apple ID, яку змінити ніхто не зможе, і я по ній ще входив якийсь час, але потім довелося перейти на Android, і все авторизуватися через Apple ID я, відповідно, більше не можу.
Може, хтось підкаже, як бути? Техніки Apple на даний момент немає, щоб увійти до облікового запису.
+1
SaideYT 14 вересня 2025 Оновлено 15 вересня 2025
Зникла рація, що робити?
Хлопці, я створив персонажа «Спецзагін» і, не зайшовши до кімнати, вийшов із гри, після чого, зайшовши назад, помітив, що немає персонажа та рації, також не можу скрафтити його знову, підкажіть, що робити.
+1
Elliot_Lol_BB2 11 вересня 2025 Оновлено 11 вересня 2025
Що це таке?
Вітаю... Я тут хотів зайти в один плейс, але зіткнувся з певною помилкою. Небо пропало, текстури стали дуже контрастними, тіні досить чорні. Музика не грала, хоч би як я намагався її включити. Потім у мене взагалі вилетів Роблокс (прошу помітити, що рівень сигналу мобільного інтернету був у мене дуже високий, а на сервері я був один). При заході на інший сервер у мене все було добре, хто знає, що це могло бути?
0
barsuki 10 вересня 2025 Оновлено 11 вересня 2025
Навушники для шутерів
Підкажіть, будь ласка, які навушники найкраще підходять для шутерів?
+1
Ольга Калинина 8 вересня 2025 Оновлено 9 вересня 2025
Проблеми із входом
Доброго дня, не можу увійти в гру, з'являється чорний екран, потім пише «Помилка, занадто багато спроб входу». Що це означає і як виправити? Хто знає?