Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Иван Руденко1 25 серпня 2021 Оновлено 29 серпня 2021
проблема із запуском гри tales of zestiria стим на пк
проблема із запуском гри tales of zestiria стим на пк після появи логотипу гри відбувається виліт,перевірив все що потрібно і все що потрібно але результату нуль,хоча всі інші ігри працюють!!!!! Допоможіть
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Baikal2003 9 січня 2025 Оновлено 9 січня 2025
Проблеми із чутливістю

Допоможіть, будь ласка, може хтось знає рішення? Зробив чутливість миші 800 dpi, але камера у грі повертається дуже повільно. Бракує одного руху для розвороту на 180 градусів навіть. Загальна чутливість у грі 35.

+1
-ahead 9 січня 2025 Оновлено 9 січня 2025
Не пускає через kernelbase.dll

Допоможіть вирішити, античит не пускає цей файл, видалити його не можу, допоможіть, будь ласка.

0
Владимир16671 8 січня 2025 Оновлено 8 січня 2025
Старі шмотки/квитки/трофеї в Доті

Всім привіт. Можливо, не на тему. Чи є у кого-небудь інфа, як отримати старі трофеї/квитки, шмотки в Доті? Як це було з трофеєм «Спеціаліст із добивань». Дякую за час.

0
ssf 7 січня 2025 Оновлено 8 січня 2025
Не нараховується досвід будівництва при ламанні меблів, дверей тощо

Здорова, хлопці. Хочу вкачати навичку будівництва (у мене 0 рівень), і при ламанні меблів у мене не зараховується досвід, що робити?

0
Arkaha 7 січня 2025 Оновлено 8 січня 2025
Проблема із запуском

Доброго дня, підкажіть, гра запускається і працює тільки у віконному режимі, коли збільшуєш екран, то звук іде, а картинка зависає, може хтось стикався з таким.