Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Допоможіть знайти гру за описом обкладинки
Народ, допоможіть пліз знайти гру за описом. Років 15 тому, будучи дрібним, бачив обкладинку, на якій намальований чувак з білим волоссям і гарматою. І дівка наче поруч стоїть. Стоять у профіль. Начебто про майбутнє. Наскільки пам'ятаю назву з одного слова і є буквально D. Більше нічого не пам'ятаю народ
Нещодавно оновлені теми
Здравствуйте, не могу войти в игру, появляется чёрный экран, затем пишет «Ошибка, слишком много попыток входа». Что это значит и как это исправить? Кто знает?
У мене начебто нормальний комп'ютер, але нові ігри, такі як «Людина-павук 2» та «Dragon's Dogma 2», йдуть у 45–50 фпс незалежно від налаштувань графіки, хоч максимальні, хоч найнижчі. У чому може бути проблема?
Відеокарта GeForce RTX 3070 8GB.
Процесор Intel Core i7-10700 2.9 GHz.
Оперативка 32 ГБ.
Процесор і видюха завантажені не так на 100%.
Відеокарта GeForce RTX 3070 8GB.
Процесор Intel Core i7-10700 2.9 GHz.
Оперативка 32 ГБ.
Процесор і видюха завантажені не так на 100%.
Всім привіт. Я повертаюся до гри після довгої перерви. Я завжди грала на карті 9333, завжди вибирала архіпелаг (найбільше мені подобається цей тип карт). А тепер я хочу дізнатися, чи знайшов хтось карту краще. Щоб на початковому острові теж були картопля, хміль, пшоно та глина. Чи краще залишитись на 9333?
Доброго дня. Може знає хто, в чому проблема... PS5 Pro.
Не можу підібрати комплект... Навіть коли йде перша висадка, не вибирається навіть у меню, ніби скасовуватися миттєво, коли має з'явиться список... У грі те саме, натискаєш квадрат для підбору, список з'являвся, але миттєво зникає. Може, хто стикався, у чому прикол? Вже ліцензію оновлював, і дані синхронізував...
Не можу підібрати комплект... Навіть коли йде перша висадка, не вибирається навіть у меню, ніби скасовуватися миттєво, коли має з'явиться список... У грі те саме, натискаєш квадрат для підбору, список з'являвся, але миттєво зникає. Може, хто стикався, у чому прикол? Вже ліцензію оновлював, і дані синхронізував...
Суть у тому, що мені подобаються красиві дівчата у різних костюмах, мені непогано зайшла The First Descendant, але в ній обмаль костюмів. Загалом, порадьте гру з красивою дівчиною та різноманітністю костюмів, бажано онлайн.