Створити тему
Редагувати тему
1. Назва загону: [Unna] Unnamed
2. Про загін: Ми молодий і доброзичливий загін, що у активному пошуку адекватних гравців. Наш загін знаходиться поза політикою, релігією, національними та гендерними стереотипами. Ми граємо в армію!
Загін бере участь у іграх ТvT і ТvE форматів. Є сценарії щодо своїх ігор із Зевсом.
Також у загоні проводяться тренування особового складу, активний обмін досвідом між гравцями заохочується.
3. Образ загону: за основу взято збірний образ мотострілецького підрозділу ЗС РФ сучасного періоду, доповнений засобами посилення (артилерія, авіація, бронетехніка), які можуть бути присутніми на іграх.
4. Додаткові позитивні сторони загону:
А) наявність власного тренувально-ігрового полігону, що дозволяє проводити власні ігри, і відточувати необхідні навички.
Б) організована штатна структура, основу якої становить мотострілковий і танковий взвод, два вертолітні та авіаційні крила та розвідгрупа.
У) легке і ненав'язливе РП, покликане створювати атмсосферу занурення у гру.
Г) умови як для новачків у армії, яких навчать, так досвідчених гравців, яких прислухаються.
Нещодавно оновлені теми
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.
У мене питання не про ігри, а щодо кешу. Я знаю, що потрібно періодично чистити кеш програм на смартфоні. А як щодо кешу системних програм на смартфоні? Кеш системних програм смартфона теж потрібно періодично чистити чи не треба? Заздалегідь дякую за відповідь.