Створити тему
Редагувати тему
Не кидайте тапками, якщо написав не туди або продублював вже наявну тему.
Друзі! Люблю Павука та його всесвіт. Але ніяк не можу звикнути до музики під час польотів на павутинні. Ріже вухо — і крапка.
Шановні *пряморукі* і що нишпорять у створенні модів, скажіть, це ж реально зробити? чисто замінити музло? якщо треба, я й відрізок потрібний скину!
Так хочеться максимально кайфанути від гри, але, млинець, музика зовсім не та, зовсім...
Нещодавно оновлені теми
При запуску Isaac через Steam та й взагалі гра просто закривається, навіть не встигнувши запуститися.
Усі необхідні бібліотеки встановлені, драйвера оновлено.
Чи можу я пройти навчання, якщо його пропустив при створенні персонажа? Якщо так, то як.
Я сподіваюся, що не одна зіткнулася з цією проблемою, скачала Genshin на ноутбук, як все було добре, але коли справа дійшла до перевірки цілісності файлів, вона не завантажувалася далі плюс-мінус 5 відсотків і просто фарбувалася, я вже багато разів намагалася що -то з цим зробити, в інтернеті інформації немає і нічого не допомагає, якщо хтось із таким стикався, допоможіть, будь ласка.
Ця проблема відбувається у всіх іграх.
Особливо її видно на проводах, або з ліхтариком у темряві. Чесно не знаю як пояснити, адже не сильно знаюся. Заздалегідь дякую за допомогу.