Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+4
AirDragon 8 жовтня 2022 Оновлено 11 жовтня 2022
Зависання на гео гео значок. Немає відгуку гри

Після повної переустановки гри (видалення всього старого та стрибки повністю нового пака) при завантаженні все добре рівно до провантаження фінальних значків (після дверей) На гео значку все зависає і потім видає "Закрити прогу" або "Почекати"
можу знайти подібну проблему на форумах. До цього рік грала, все було гуд.
Робила перевірку файлів – все на місці. антивіри вимкнено. З останніх змін (до встановлення) було клонування системи на новий диск ssd. Чи можливо, що неякісно клонувалося і тепер глюки?

Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
sfpgg 1 січня 2025 Оновлено 1 січня 2025
Скриня, форт джеріко біля лавки батшеби

Де дістати ключ?) Підкажіть будь ласка.

0
_Omega_ 30 грудня 2024 Оновлено 31 грудня 2024
Причина вильоту ігор під час запуску

При запуску Isaac через Steam та й взагалі гра просто закривається, навіть не встигнувши запуститися.
Усі необхідні бібліотеки встановлені, драйвера оновлено.

0
Stefan1221 28 грудня 2024 Оновлено 30 грудня 2024
Як пройти навчання в ГТА онлайн, якщо я його пропустив

Чи можу я пройти навчання, якщо його пропустив при створенні персонажа? Якщо так, то як.

0
sasisk0 28 грудня 2024 Оновлено 31 грудня 2024
Помилка під час перевірки цілісності файлів

Я сподіваюся, що не одна зіткнулася з цією проблемою, скачала Genshin на ноутбук, як все було добре, але коли справа дійшла до перевірки цілісності файлів, вона не завантажувалася далі плюс-мінус 5 відсотків і просто фарбувалася, я вже багато разів намагалася що -то з цим зробити, в інтернеті інформації немає і нічого не допомагає, якщо хтось із таким стикався, допоможіть, будь ласка.

+2
h9ou 26 грудня 2024 Оновлено 27 грудня 2024
Мерехтіння текстур і тіней під світлом під час руху мишею

Ця проблема відбувається у всіх іграх.

Особливо її видно на проводах, або з ліхтариком у темряві. Чесно не знаю як пояснити, адже не сильно знаюся. Заздалегідь дякую за допомогу.