Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
DediBro 9 серпня 2023 Оновлено 11 серпня 2023
Локалізація гри!

Всім привіт! Нещодавно я захотів локалізувати гру на свою рідну мову, я вже зайнявся локалізацією Far Cry 1 і вона майже готова, в планах виконати величезну роботу і також перекласти Far Cry 2. Але є одна проблема, я не профі у зломі файлів чи в їх дешифруванні, однак я швидко знайшов файл перекладу, як я зрозумів їх кілька і перший називається "common.dat". Ось тільки є проблема, відкрити його не можна, якщо через блокнот, то файл зашифрований і будуть такі символи
Texture.µt№shl ©v
Якщо хтось тут розбирається в цьому, буду дуже вдячний, якщо допоможете

Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Enl1ghtener 21 липня 2025 Оновлено 21 липня 2025
Як прибрати ліміт ФПС
Всіх вітаю!
Зіткнувся з проблемою, що у Dishonored 2 встановлено ліміт герцовкою монітора (165).
Хотів би пограти у більше ФПС, ніж встановлено.
Підкажіть, будь ласка, як зняти цей ліміт?

На просторах інтернету всі говорять про редагування файлу DishonoredEngine.ini, але у мене його просто нема у списку файлів гри.

Дякую!
0
Матвей Еськов 18 липня 2025 Оновлено 18 липня 2025
Інша бойовка персів?
Хтось помітив і може пояснити ось цю тему з "новими" скілами у агентів? Я говорю (про тих, що впадають в очі) про Біллі Кіда, Джейн Доу. Є режим знищення смутьянів, в ньому якщо вибрати фронтовий патруль. То у цих героїв (знову ж, змінених скілів, напевно, більше, але ці прямо помітні) взагалі інша система комбо, конкретно в цьому режимі
Наприклад, у Біллі взагалі інша система стрільби, наче не з автоматів, а з важких гармат стріляє
Або взяти Джейн, то Єшка у неї зовсім інша, якийсь хрест у повітрі, а не просто колесо.

В чому питання, ці потужні скіли якось можна зробити в основній грі. Я думав, що це фінальний рівень навичок змінює скіли, але нічого не знайшов про це
знайшов інформацію про Джейн, а також Біллі
Питання, невже це все зробили ради кількох режимів? Невже не можна це врубити на постійній основі хоч якимось чином? Було б дивно, якби це зробили ради випробування, про яке всі забудуть після отримання звідти всіх поліхромів. І ради кількох "данжів".
0
Hayrul 15 липня 2025 Оновлено 16 липня 2025
З якої частини Borderlands почати?
Порадьте, з якої частини Borderlands розпочати, давно чув про цю легендарну серію ігор, але не знаю, з якої почати, порадьте, будь ласка, гру.
+1
🎀ГурустныйЕбжик🎀 14 липня 2025 Оновлено 15 липня 2025
Не працює війс
Здрастуйте, підключила собі війс на телефоні в результаті він не працює, я чую інших але вони мене не чують, пробувала через навушники, включати впн нічого не допомагає, мікро видає звук тільки тоді дую в динамік і то не завжди, при цьому в інших іграх мікрофон працює справно.