Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+3
Dante Games 31 грудня 2023 Оновлено 2 січня 2024
Допоможіть, гра не запускається під час використання dinput8.dll/version.dll

Без жодного з цих двох файлів моди не працюють, а мод менеджер не бачить гру. Допоможіть будь ласка. Версія гри 1.0.1436.28 піратка 2020

Відповіді 0

Нещодавно оновлені теми

0
_Omega_ 30 грудня 2024 Оновлено 31 грудня 2024
Причина вильоту ігор під час запуску

При запуску Isaac через Steam та й взагалі гра просто закривається, навіть не встигнувши запуститися.
Усі необхідні бібліотеки встановлені, драйвера оновлено.

0
Stefan1221 28 грудня 2024 Оновлено 30 грудня 2024
Як пройти навчання в ГТА онлайн, якщо я його пропустив

Чи можу я пройти навчання, якщо його пропустив при створенні персонажа? Якщо так, то як.

0
sasisk0 28 грудня 2024 Оновлено 31 грудня 2024
Помилка під час перевірки цілісності файлів

Я сподіваюся, що не одна зіткнулася з цією проблемою, скачала Genshin на ноутбук, як все було добре, але коли справа дійшла до перевірки цілісності файлів, вона не завантажувалася далі плюс-мінус 5 відсотків і просто фарбувалася, я вже багато разів намагалася що -то з цим зробити, в інтернеті інформації немає і нічого не допомагає, якщо хтось із таким стикався, допоможіть, будь ласка.

+2
h9ou 26 грудня 2024 Оновлено 27 грудня 2024
Мерехтіння текстур і тіней під світлом під час руху мишею

Ця проблема відбувається у всіх іграх.

Особливо її видно на проводах, або з ліхтариком у темряві. Чесно не знаю як пояснити, адже не сильно знаюся. Заздалегідь дякую за допомогу.

+2
MrProRock(33RU) 26 грудня 2024 Оновлено 27 грудня 2024
З наступаючим VGT 2025

Наші автори, новинники, редактори, адміністрація VGTimes і все, все, все!

Вітаю вас із наступаючим Новим роком! Бажаю вам успіхів, творчої наснаги та невичерпної енергії. Нехай мрії збуваються, виконуються бажання, а робота приносить лише радість та задоволення.

Нехай цей рік стане для вас роком нових можливостей, відкриттів та здобутків. Бажаю вам міцного здоров'я та міцних нервів, добробуту, спокою у житті. Бажаю вам здійснення найсміливіших планів.

З наступаючим хлопці та дівчата!