Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+19
temauqo70 15 січня 2024 Оновлено 21 трав. 2024
Проблеми з входом

Прив'язав обліковий запис до ВК і при вході пише «Спроба входу скасована», що робити?

Відповіді 4

Нещодавно оновлені теми

0
Trevofowq 1 серпня 2025 Оновлено 2 серпня 2025
Проблема під час входу в RDO, код помилки 10002300
Не можу увійти в RDO, видає помилку — код: 10002300, пробував із забороною, не допомогло.
Допоможіть вирішити цю проблему.
0
Tifich 31 липня 2025 Оновлено 1 серпня 2025
Як адаптуватися до комп'ютера після того, як довго грав на телефоні та які порадите налаштування
Я тривалий час (+-2 роки) грав у НД із телефону. Тепер мені хочеться перейти на гру з комп'ютера, але складно звикнути до керування та великого екрану. Порадьте, як адаптуватися до комп'ютера і будь-які налаштування для зручної гри.
0
5252525252 29 липня 2025 Оновлено 31 липня 2025
Зникло меню в рос
У мене в головному меню показує тільки заднє тло, а плашок за типом "грати", "вийти" немає, що робити?
0
Chief_117 29 липня 2025 Оновлено 30 липня 2025
Будь ласка, допоможіть знайти режим з Роблокса
Ось кілька фоток з цього режиму, будь ласка, допоможіть згадати назву!

Суть режиму проста, це звичайний шутер проти зомбі, де більшість людей залишаються людьми, а деякі перетворюються на зомбі і повинні заразити інших виживших. Дизайн скопійовано з гри Halo і навіть той самий "потоп" взято з цієї гри, модельки, як наприклад пістолет магнум і шолом спартанця, також взяті з гри Halo.
0
Sanis14 29 липня 2025 Оновлено 30 липня 2025
Не завантажуються рівні у вкладці евент рівні
Я зіткнувся з такою проблемою, що коли пройшов Skeletal Shenanigans як евент-рівень, після цього у мене замість наступного рівня показує час до наступного рівня, але проблема в тому, що там час стоїть 00:00:00, і так нескінченно, скажіть, будь ласка, як це вирішити або з-за цього це хоча б.