Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Tuepeawe 9 листопада 2024 Оновлено 16 листопада 2024
Перенесення раннього доступу Path of Exile 2 – що думаєте?

Привіт всім!

Як ви ставитеся до перенесення раннього доступу Path of Exile 2 на 6 грудня? Розумію, що затримка викликана технічними проблемами з мікротранзакціями та косметичними покращеннями, і це трохи засмучує, особливо для тих, хто вже готовий був до запуску. Але з іншого боку, може, це навіть на краще, якщо це допоможе уникнути проблем на старті гри.

Що ви думаєте? Чи погоджуєтесь, що затримка варта того заради стабільного запуску, чи вам здається, що можна було б обійтися без неї?

Як очікуєте, що буде з ендгеймом та мікротранзакціями після релізу? Чекаю на ваші думки!

Відповіді 4

Нещодавно оновлені теми

+1
Себастиан Кнер 17 січня 2025 Оновлено 18 січня 2025
Проблема з модою ValheimRaft

Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.

0
Дмитрий Орехов 16 січня 2025 Оновлено 17 січня 2025
У чому різниця у Fifa 24 та Fifa 25?

Яку краще купити у 25 році?

0
Дмитрий Орехов 16 січня 2025 Оновлено 17 січня 2025
Які ігри в жанрі RPG найкращі у 2025 році

Порадьте у які RPG пограти?

0
bombodeng 16 січня 2025 Оновлено 17 січня 2025
Чищення кешу

У мене питання не про ігри, а щодо кешу. Я знаю, що потрібно періодично чистити кеш програм на смартфоні. А як щодо кешу системних програм на смартфоні? Кеш системних програм смартфона теж потрібно періодично чистити чи не треба? Заздалегідь дякую за відповідь.

+1
Дмитрий Орехов 14 січня 2025 Оновлено 18 січня 2025
Які гонки на PS5 найкращі у 2025 році

Які гонки найкраще купити на PS5 у 2025 році?