Створити тему
Редагувати тему
Знаходжуся в пошуку бюджетних ігрових вух, в районі 3к, поки на озоні надивився за відгуками онікуму х20, виглядають прикольно, відгуки навіть підозріло хороші для їх ціни)) трохи почитав про них, бренд нещодавно вийшов тільки на наш ринок, але позиціонують себе як ігровий бренд. Цікаво дізнатися, чи користувався хтось ними, хочу поставити пару питань.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.
У мене питання не про ігри, а щодо кешу. Я знаю, що потрібно періодично чистити кеш програм на смартфоні. А як щодо кешу системних програм на смартфоні? Кеш системних програм смартфона теж потрібно періодично чистити чи не треба? Заздалегідь дякую за відповідь.