Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Гра вилітає (Steam)
Після завантаження гри (версія Steam) нестерпні рейси розпочалися майже негайно. Ось мій ПК:
Radeon RX 6800 XT
AMD RYZEN 5 5600X
RAM 32 GB
HDD 1 TB
SSD 120 GB
Windows 11 Pro
MSI B550 {MSI B550
Ну, це просто неможливо грати, перейдемо до того, що я зробив. Він розгорнув усі файли до оригіналу, завантажив виправлення, вимкнув ігровий режим у Windows, запустив гру у вікні, оновив драйвер відеокарти, принаймні опустив налаштування, вимкнув налаштування Nvidia (HBAO+ та м'який Тіні), оновлені вікна, вимкнено Windows Brandmauer.
Чи варто завантажити 10 Windows?
Нещодавно оновлені теми
Я тривалий час (+-2 роки) грав у НД із телефону. Тепер мені хочеться перейти на гру з комп'ютера, але складно звикнути до керування та великого екрану. Порадьте, як адаптуватися до комп'ютера і будь-які налаштування для зручної гри.
У мене в головному меню показує тільки заднє тло, а плашок за типом "грати", "вийти" немає, що робити?
Ось кілька фоток з цього режиму, будь ласка, допоможіть згадати назву!
Суть режиму проста, це звичайний шутер проти зомбі, де більшість людей залишаються людьми, а деякі перетворюються на зомбі і повинні заразити інших виживших. Дизайн скопійовано з гри Halo і навіть той самий "потоп" взято з цієї гри, модельки, як наприклад пістолет магнум і шолом спартанця, також взяті з гри Halo.
Суть режиму проста, це звичайний шутер проти зомбі, де більшість людей залишаються людьми, а деякі перетворюються на зомбі і повинні заразити інших виживших. Дизайн скопійовано з гри Halo і навіть той самий "потоп" взято з цієї гри, модельки, як наприклад пістолет магнум і шолом спартанця, також взяті з гри Halo.
Я зіткнувся з такою проблемою, що коли пройшов Skeletal Shenanigans як евент-рівень, після цього у мене замість наступного рівня показує час до наступного рівня, але проблема в тому, що там час стоїть 00:00:00, і так нескінченно, скажіть, будь ласка, як це вирішити або з-за цього це хоча б.
Народ, така проблема: дійшов сюжетного квесту "Рай" на певному етапі. У момент відкриття дверей йде стандартний екран завантаження. Гра вилітає, ламає моє збереження та кидає на робочий стіл. Що робити? Якщо що, у грі встановлено лише один русифікатор. Пробував встановлювати заново гру і без русифікатора - теж саме. Якщо що, стимовська версія гри The Elder Scrolls IV Oblivion Game of the Year Edition (2009).