Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
-1
brodyaga solo 21 березня 2025 Оновлено 22 березня 2025
Які місії (секрет) можна пропустити в GTA в Інтернеті?
Які таємні місії в GTA в Інтернеті? Я знаю, як військово -морський та автозахідний револьвер, квест після видалення 601 бункерного вантажу, пов’язаного з прибульцями. Скажи мені, які ще квести, які розробники не вказують?
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Александр Подгурский 28 березня 2025 Оновлено 28 березня 2025
Допомога з магазином
Будь ласка, допоможіть, чому магазин працює лише з модами, і коли ми заходимо у вестибюль, ніхто нічого не може придбати, навіть якщо 350 тис. На балансі та цінах 0 для всіх товарів (у кожного є абсолютно однакові моди)?
0
GetS7op 27 березня 2025 Оновлено 28 березня 2025
Гра, де потрібно розчавити зелену картоплю
Протягом 5 років я мучився з пошуком гри з нуля, де потрібно було знищити зелені слимки або зелену картоплю очима та вуса за допомогою автомобіля. Аркадна гонка з можливістю налаштування автомобіля та десяток рівнів голови, де головна мета-не лише виграти гонку, але й знищити, розміщені в найскладніших місцях, опонентів у вигляді зелених моторочок.
0
Feos1r 27 березня 2025 Оновлено 28 березня 2025
Проблема творця
Нещодавно я став творцем і помітив, що з краю екрану при проходженні видно, як зникають предмети, що псує весь тип рівня, як вимкнути цей параметр?
0
Red Panda_2 26 березня 2025 Оновлено 27 березня 2025
Таємні пілоти
При передачі платини виникають деякі незручності. Секретні пілоти, один, а саме Box Cat, мені дали зовсім випадково під час гри з другом. Здається, що він щось натиснув, або ми виконали особливий стан або все відразу. Взагалі він намагався отримати іншого, спостерігав за екскурсоводами, намагався знайти сайти чи форуми. Тож блукав сюди, хто знає, допоможе з рештою !!!
Дякую заздалегідь!
-1
gooranga 25 березня 2025 Оновлено 26 березня 2025
Проблеми з Rockstar Launcher
У мене проблеми з Rockstar Launcher. Він не сканує встановлені ігри, він також не дає йому встановити через нього. "У вашому регіоні недоступний". Які проходять лише через клавіші, активовані Rockstar Launcher. Без пари, без епічного магазину. Якщо хтось має це через Steam або Epic Store, чи будете ви відповісти, як працювати? Якщо без втручання VPN та іншого програмного забезпечення, є можливість придбати там, принаймні переплатити небажання за те, що вже працює. Максимум Payne 3 або, наприклад, хуліган. Або будь -який GTA у випуску.