Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
-1
супер мощный кот 28 серпня 2025 Оновлено 9 вересня 2025
Не запускається The Last of Us 2 на ПК
Вирішив пограти у другу частину The Last of Us. Відразу після того, як скачав, виліз напис про те, що у мене можуть бути проблеми з версією драйвера, нагріванням відеокарти, високою графікою та/або глюком у самій грі. Спершу все було нормально. Гра іноді вилітала з пропозицією надіслати звіт розробникам, проте потім, коли я заходив, я нормально грав. Але одного разу гра почала зависати так, що доводилося перезавантажувати комп'ютер. І так я не міг проходити гру далі за певну локацію. Драйвера я оновив, ніякі складові комп'ютера не грілися, але гра все одно не працювала. Понизив налаштування, трохи почистив диск D, почала працювати нормально, до іншого моменту, незадовго після дельфінарію (хто грав, той зрозуміє). Потім гра взагалі перестала вмикатися. Драйвера оновлені, параметри графіки низькі, відеокарта не гріється, ліцензійна версія зі Steam і все одно не працює. Допоможіть, що робити?
Відповіді 2

Нещодавно оновлені теми

-1
Elliot_Lol_BB2 11 вересня 2025 Оновлено 11 вересня 2025
Що це таке?
Вітаю... Я тут хотів зайти в один плейс, але зіткнувся з певною помилкою. Небо пропало, текстури стали дуже контрастними, тіні досить чорні. Музика не грала, хоч би як я намагався її включити. Потім у мене взагалі вилетів Роблокс (прошу помітити, що рівень сигналу мобільного інтернету був у мене дуже високий, а на сервері я був один). При заході на інший сервер у мене все було добре, хто знає, що це могло бути?
0
barsuki 10 вересня 2025 Оновлено 11 вересня 2025
Навушники для шутерів
Підкажіть, будь ласка, які навушники найкраще підходять для шутерів?
+1
Ольга Калинина 8 вересня 2025 Оновлено 9 вересня 2025
Проблеми із входом
Доброго дня, не можу увійти в гру, з'являється чорний екран, потім пише «Помилка, занадто багато спроб входу». Що це означає і як виправити? Хто знає?
+2
Vindrossel2009 7 вересня 2025 Оновлено 9 вересня 2025
Лагають ігри
У мене начебто нормальний комп'ютер, але нові ігри, такі як «Людина-павук 2» та «Dragon's Dogma 2», йдуть у 45–50 фпс незалежно від налаштувань графіки, хоч максимальні, хоч найнижчі. У чому може бути проблема?
Відеокарта GeForce RTX 3070 8GB.
Процесор Intel Core i7-10700 2.9 GHz.
Оперативка 32 ГБ.
Процесор і видюха завантажені не так на 100%.
+1
Masik_555 4 вересня 2025 Оновлено 6 вересня 2025
Найкращі карти 2025 року
Всім привіт. Я повертаюся до гри після довгої перерви. Я завжди грала на карті 9333, завжди вибирала архіпелаг (найбільше мені подобається цей тип карт). А тепер я хочу дізнатися, чи знайшов хтось карту краще. Щоб на початковому острові теж були картопля, хміль, пшоно та глина. Чи краще залишитись на 9333?