Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+62
MaZZay505 6 липня 2020 Оновлено 19 січня 2025
Як змінити мову в NFS Most Wanted 2005
Багатьох початківців гравців Need For Speed: Most Wanted 2005 часто хвилює наступне питання — як змінити мову в грі. І не дарма, адже за замовчуванням у налаштуваннях гри змінити мову не можна. У цій статті ми розповімо Вам про те, як змінити мову в NFS Most Wanted 2005 року. Насправді тут немає нічого складного і робиться це в кілька кліків. Однак ми напишемо для Вас кілька способів змінити мову в грі.

Спосіб перший. Перед встановленням гри

Багато установників NFS Most Wanted 2005 перед встановленням пропонують вибрати мову гри. Там Ви можете вибрати мову озвучення та інтерфейсу. У випадку, якщо Ви завантажили NFS Most Wanted 2005 з нашого сайту, то перед встановленням гри Вам запропонують дві мови — російську та англійську.

Спосіб другий. Встановлення русифікатора

Ще один досить простий спосіб змінити мову в NFS Most Wanted 2005 — це встановити русифікатор для NFS Most Wanted 2005. Повний русифікатор для гри є на нашому сайті. Інструкція з встановлення також написана на нашому сайті. Після встановлення русифікатора Ваша гра буде російською мовою, включаючи озвучення.

Спосіб третій. Змінити мову через реєстр

Цей спосіб є трохи складнішим. Щоб змінити мову NFS Most Wanted 2005 через реєстр, відкриваємо командний рядок (Win + R) і прописуємо туди команду regedit для відкриття реєстру. Далі необхідно пройти за наступним шляхом: HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREWow6432NodeEA GAMESNeed for Speed Most Wanted. Після цього шукаємо рядок Language і прописуємо туди необхідну мову англійською мовою.

Однак врахуйте те, що якщо у Вас не встановлена та чи інша мова, вона не буде працювати. Подивитися назви мов та їх наявність можна в папці Languages Вашої NFS Most Wanted 2005.

Сподіваємося, що ми відповіли на Ваше питання про те, як змінити мову в NFS Most Wanted 2005 року. У випадку, якщо у Вас залишилися якісь питання, то задавайте їх у коментарях під цією статтею. Приємної гри!
Відповіді 10

Нещодавно оновлені теми

0
Memenchik_memnov 9 листопада 2025 Оновлено 10 листопада 2025
Редмод Cyberpunk 2077
Що робити у такій ситуації? Багато разів намагався виправити нічого.
Допоможіть, будь ласка, версія кіберпанку 2.31.
+2
Lorreor 3 листопада 2025 Оновлено 4 листопада 2025
Драконів рев або періж по вогню: не можу пройти блокаду
Після завдання Картмана, де ми маємо дати Твіку записку, він навчає нас пердежу «Драконій Рев». Пройшовши тренування, ми йдемо до школи, де маємо звільнити Крейга від доп. занять містера Маккі, перемігши рудого, який зустрів нас у головному залі, йдемо коридором, і два руді ставлять блокаду, і там з'являється вогонь, на нього треба пернути, повернувшись до нього обличчям (потягнути джойстик R вниз і вгору). Я НЕ МОЖУ ПЕРДІТИ НА ВОГОНЬ! Я пробував з геймпада від Xbox, PS4 і без толку, через клавіатуру та сама проблема.
+1
Кирилл Суюндиков 31 жовтня 2025 Оновлено 1 листопада 2025
Збереження прогресу у грі MIMESIS
Чи можна зберегти прогрес у грі Mimesis? Якщо так, то як?
-1
ка700 30 жовтня 2025 Оновлено 31 жовтня 2025
Спорядження для помісних
Яке спорядження для Феба та Дарія?
+1
Amygdala 29 жовтня 2025 Оновлено 30 жовтня 2025
Мододілки МК1
Всім привіт! Мене вкрай цікавить тема моддінгу в МК1, і я шукаю практикуючих мододелів, щоб поспілкуватися і, можливо, зробити комерційну пропозицію (створюю глобальний мод на МК).