Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
АКУЛА БРАТСЬКОГО 18 серпня 2020 Оновлено 19 листопада 2020
допоможіть мені ютюбру-початківцю
у мене загвоздка я хочу зняти цю гру але незнаю як і на яку програму дайте відповідь
Відповіді 5

Нещодавно оновлені теми

0
danil.netesov 16 жовтня 2025 Оновлено 16 жовтня 2025
Вилітає гра
При спробі запустити збереження Hotel Galactic вилітає гра. Як це виправити?
0
ка700 13 жовтня 2025 Оновлено 13 жовтня 2025
Втрата персонажів
Під час гри в Stormshot почав вилітати ПК, зніс гру. Скачав та встановив заново. Але тепер нема моїх персонажів (5 штук). При зміні в прив'язках облікового запису видно тільки новий перс. На телефоні продовжую грати всіма персонажами, при зміні в обліковому записі вони є, але тільки в телефоні. Як повернути їх на комп'ютер? Дякую за поради.
0
namizu 11 жовтня 2025 Оновлено 13 жовтня 2025
Допоможіть знайти гру
Всім привіт! Допоможіть знайти гру.
Гру скачував на андроїд. В аркадному, ретро-піксельному стилі. Де ти літаєш навколо центрального боса, який атакує різними атаками, а ти маєш ухилятися від них і ставити рекорд з виживання на якийсь час. Фон у грі просто чорний, написи червоні, а я бос білого кольору. Що довше виживеш, то складніше атаки боса. Гра була безкоштовною. Грав приблизно у 2021–2023 роках. Також прикріплю малюнок від руки із зразковим геймплеєм.
+2
tretyakovmisha7 3 жовтня 2025 Оновлено 5 жовтня 2025
Гостинг у грі Squad
Хлопці, всім привіт, допоможіть розібратися, будь ласка, з'являється держтинг у грі, особливо в приміщеннях з поганим освітленням, пробував у налаштуваннях пограти, навіть монітор поміняв на MSI з часом відгуку 0,5 мс GtG, все одно не допомагає.
У кого зустрічалася така ситуація, поділіться рішенням, будь ласка, дякую.
+1
Игорь Каменев 2 жовтня 2025 Оновлено 4 жовтня 2025
Гра Syndicate вилітає з помилкою
Народ, таке питання: на самому початку гри гра Syndicate вилітає з такою помилкою, хто що підкаже.