Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Порадьте гру (читайте опис)
Доброго часу доби порадьте гру жанру «Інтерактивне кіно» (усі частини the walking dead вже пройшов)
Нещодавно оновлені теми
Доброго дня. Може знає хто, в чому проблема... PS5 Pro.
Не можу підібрати комплект... Навіть коли йде перша висадка, не вибирається навіть у меню, ніби скасовуватися миттєво, коли має з'явиться список... У грі те саме, натискаєш квадрат для підбору, список з'являвся, але миттєво зникає. Може, хто стикався, у чому прикол? Вже ліцензію оновлював, і дані синхронізував...
Не можу підібрати комплект... Навіть коли йде перша висадка, не вибирається навіть у меню, ніби скасовуватися миттєво, коли має з'явиться список... У грі те саме, натискаєш квадрат для підбору, список з'являвся, але миттєво зникає. Може, хто стикався, у чому прикол? Вже ліцензію оновлював, і дані синхронізував...
Суть у тому, що мені подобаються красиві дівчата у різних костюмах, мені непогано зайшла The First Descendant, але в ній обмаль костюмів. Загалом, порадьте гру з красивою дівчиною та різноманітністю костюмів, бажано онлайн.
Привіт тим, хто, як і я, витрачає свій час на досягнення в досить сиру грі під назвою Umbra Mortis... Хто-небудь зрозумів, що за досягнення ховається під знаком питання? Що потрібно зробити, щоби його отримати?
Нещодавно вбив Понтифіка, Танцюристку, Олдрика (або як там його). Хочу запитати про мою зброю: чи варто її міняти взагалі? Кинджали заточені на +7, а ще є можливість якось збільшити кількість кила? У мене 3 зілля хила. І взагалі, після Чемпіона Гундіра ще багато гри чекає?
Хлопці, всім здорова. Така проблема — не можу обшукувати мутантів (точка біла на них світиться, але не можу взаємодіяти) і тому не можу зняти з них електронний нашийник, який потрібен для подальшого проходження гри. Як бути? Граю із модом на місію журналіста.