Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Греей Черный 29 серпня 2025 Оновлено 29 серпня 2025
Вперше проходжу дс 3
Нещодавно вбив Понтифіка, Танцюристку, Олдрика (або як там його). Хочу запитати про мою зброю: чи варто її міняти взагалі? Кинджали заточені на +7, а ще є можливість якось збільшити кількість кила? У мене 3 зілля хила. І взагалі, після Чемпіона Гундіра ще багато гри чекає?
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Novak22 31 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Порадьте гру з дівчиною у костюмах
Суть у тому, що мені подобаються красиві дівчата у різних костюмах, мені непогано зайшла The First Descendant, але в ній обмаль костюмів. Загалом, порадьте гру з красивою дівчиною та різноманітністю костюмів, бажано онлайн.
-1
CrazyFly 30 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Досягнення, що називається в стимі, як "?"
Привіт тим, хто, як і я, витрачає свій час на досягнення в досить сиру грі під назвою Umbra Mortis... Хто-небудь зрозумів, що за досягнення ховається під знаком питання? Що потрібно зробити, щоби його отримати?
0
Архип Богатов 29 серпня 2025 Оновлено 29 серпня 2025
Не обшукуються мутанти
Хлопці, всім здорова. Така проблема — не можу обшукувати мутантів (точка біла на них світиться, але не можу взаємодіяти) і тому не можу зняти з них електронний нашийник, який потрібен для подальшого проходження гри. Як бути? Граю із модом на місію журналіста.
+1
Lucianna Black 28 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Шукаю тимму/друзів
Шукаю тиммейтів для онлайн-ігор, спілкування та, по можливості, ірл-вилазок.
Основні ігри: Fortnite, Mecha Break.
Відкрито до нового.
Дивлюсь аніме, люблю японський автопром.
Є донька, але спілкування з матусями на майданчику не моє.
Реальних друзів уже нема, відвалилися.
Трохи мучить депресія від життя, але загалом позитивна та пухнаста.
-1
супер мощный кот 28 серпня 2025 Оновлено 31 серпня 2025
Не запускається The Last of Us 2 на ПК
Вирішив пограти у другу частину The Last of Us. Відразу після того, як скачав, виліз напис про те, що у мене можуть бути проблеми з версією драйвера, нагріванням відеокарти, високою графікою та/або глюком у самій грі. Спершу все було нормально. Гра іноді вилітала з пропозицією надіслати звіт розробникам, проте потім, коли я заходив, я нормально грав. Але одного разу гра почала зависати так, що доводилося перезавантажувати комп'ютер. І так я не міг проходити гру далі за певну локацію. Драйвера я оновив, ніякі складові комп'ютера не грілися, але гра все одно не працювала. Понизив налаштування, трохи почистив диск D, почала працювати нормально, до іншого моменту, незадовго після дельфінарію (хто грав, той зрозуміє). Потім гра взагалі перестала вмикатися. Драйвера оновлені, параметри графіки низькі, відеокарта не гріється, ліцензійна версія зі Steam і все одно не працює. Допоможіть, що робити?