Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема з підвищенням рангу пригод
Зупинився на 5 рівні коли йшов сюжеткою, потрібно йти в храм біля Монштанда (мб неправильно написав, вже не пам'ятаю) після битви з драконом у місті, але там знову ж таки потрібен ранг пригод начебто 10-12, і в цьому і вся проблема . Намагався бігати шукати по карті цієї готової всякі квести але не зрозумів систему і буває коли біг по карті кудись то за цим квестом (не по карті саме гри а готової з усякими скринями і тд) то на місці завдання не було або не зрозуміло як його отримати . І ось після цих побігеньках туди сюди близько 2х годин набридло тк ранг навіть на 1 не підвищився після відкриття скринь, битв з мобами і тд. Хто може допомогти з вирішенням проблеми буду вдячний
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.