Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Чорний екран під час запуску Ostriv. Як виправити?
РУС
Чому коли я запускаю Ostriv, то у мене стає чорний екран, і коли я натискаю Win то у мене з'являється робочий стіл, а в меню швидкого запуску (ну там де там знаходиться Microsoft Store і меню Пуск на Windows 10, ну Windows версія 2004) Ostriv відкрито.
ENG
Why, коли I start Ostriv, ми збираємо gets black, і коли I press Win, I get a working table, and in quick launch menu (well, where there is the Microsoft Store and the Start menu Windows 10, well, Windows version 2004) Ostriv open.
Чому коли я запускаю Ostriv, то у мене стає чорний екран, і коли я натискаю Win то у мене з'являється робочий стіл, а в меню швидкого запуску (ну там де там знаходиться Microsoft Store і меню Пуск на Windows 10, ну Windows версія 2004) Ostriv відкрито.
ENG
Why, коли I start Ostriv, ми збираємо gets black, і коли I press Win, I get a working table, and in quick launch menu (well, where there is the Microsoft Store and the Start menu Windows 10, well, Windows version 2004) Ostriv open.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.