Створити тему
Редагувати тему
Чому коли я запускаю Ostriv, то у мене стає чорний екран, і коли я натискаю Win то у мене з'являється робочий стіл, а в меню швидкого запуску (ну там де там знаходиться Microsoft Store і меню Пуск на Windows 10, ну Windows версія 2004) Ostriv відкрито.
ENG
Why, коли I start Ostriv, ми збираємо gets black, і коли I press Win, I get a working table, and in quick launch menu (well, where there is the Microsoft Store and the Start menu Windows 10, well, Windows version 2004) Ostriv open.
Нещодавно оновлені теми
На місії з бетону в джунглях у GTA 4, коли я приходжу на місце транзакції, нічого не відбувається, і якщо натиснути ввести, з’являється нескінченне навантаження. Що робити?
Я бачу, що там вам потрібно зібрати спеціальну валюту, яку можна заплатити в магазині PVP, але як її зібрати? Просто гра в PVP не допомагає.
Після завантаження гри (версія Steam) нестерпні рейси розпочалися майже негайно. Ось мій ПК:
Radeon RX 6800 XT
AMD RYZEN 5 5600X
RAM 32 GB
HDD 1 TB
SSD 120 GB
Windows 11 Pro
MSI B550 {MSI B550
Ну, це просто неможливо грати, перейдемо до того, що я зробив. Він розгорнув усі файли до оригіналу, завантажив виправлення, вимкнув ігровий режим у Windows, запустив гру у вікні, оновив драйвер відеокарти, принаймні опустив налаштування, вимкнув налаштування Nvidia (HBAO+ та м'який Тіні), оновлені вікна, вимкнено Windows Brandmauer.
Чи варто завантажити 10 Windows?