Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Не запускається DSR
Коли намагаюся запустити гру, видає помилку – 0xc0000142. Хоча раніше коли встановлював, вимагало лише ОЗУ, це я пофіксував і все було прибл. А зараз після перевстановлення взагалі відмовляється працювати.
Нещодавно оновлені теми
Друзі, всім привіт. Зіткнулася з такою проблемою при проходженні квесту хресної феї Bibbidi Bobbidi Oops: не з'являється кава-машина мишеня Ремі, щоб її сфотографувати.
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Намагаюся грати в хорори, але після тих, які я пройшов, інші здаються просто сміттям, не можу знайти нічого, у що б пограв хоча б годину, а подобається мені ось що: Call of Cthulhu. суїцидальної атмосфери, порадьте хоч щось простому обивателю.
Всім привіт, нещодавно скачав SA2 і вирішив трохи пізніше завантажити моди на гру для більшого реалізму, але в цей же день у мене з'явилася проблема на рівнях Руж у мене вилазила помилка
SA2 has crashed at 46c340 (Sonic2App.exe)
Скрутний трос, mod list і текст файл має бути added to your games CrashDumos folder.
І там вже лише одна кнопка "ОК" і потім натиснувши на неї вилітає гра і відкривається папка CrushDump, і там далі файли йдуть про гру і т.д.
Хто знає, будь ласка, допоможіть
SA2 has crashed at 46c340 (Sonic2App.exe)
Скрутний трос, mod list і текст файл має бути added to your games CrashDumos folder.
І там вже лише одна кнопка "ОК" і потім натиснувши на неї вилітає гра і відкривається папка CrushDump, і там далі файли йдуть про гру і т.д.
Хто знає, будь ласка, допоможіть

Всім привіт! Підкажіть, будь ласка, спочатку прокачував лучника і, звичайно, на мені були не латні обладунки, та й плюс ближній бій у мене не прокачений. Виникли проблеми з головним сюжетним квестом «Вижити в поєдинку» з атоманом, з цибулі його не можу знищити одразу, квест провалений, а у ближньому бою він мене зносить із двох ударів, навіть щит не допомагає.
Привіт усім, потрібна допомога. Xbox Series відбувається виліт гри на етапі, коли піднімаюся на саму будівлю. В тому самому місці. Тільки сходами піднімаюсь, і через 2-3 секунди виліт.
гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?
гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?