Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема із запуском терарії
Ось уже котрий день не можу запустити гру з незрозумілої причини.
зразковий порядок дій такий
Заходжу в стим
Запускаю гру
Запитує дозвіл на встановлення гри (І так щоразу)
з'являється установка від стиму, потім від компа
прога від компа називається "Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
В описі "Please wait while Windows configures Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
гра Terraria
Перевірку файлів через Стім я пробував, і там говорило, що один файл пошкоджено і зараз його завантажимо. повторна перевірка виводила те саме. Також я намагався видалити файли на комп'ютері, і встановлювати заново. також не допомагало.
Що робити, я просто не розумію?
зразковий порядок дій такий
Заходжу в стим
Запускаю гру
Запитує дозвіл на встановлення гри (І так щоразу)
з'являється установка від стиму, потім від компа
прога від компа називається "Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
В описі "Please wait while Windows configures Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
гра Terraria
Перевірку файлів через Стім я пробував, і там говорило, що один файл пошкоджено і зараз його завантажимо. повторна перевірка виводила те саме. Також я намагався видалити файли на комп'ютері, і встановлювати заново. також не допомагало.
Що робити, я просто не розумію?
Нещодавно оновлені теми
Привіт усім, потрібна допомога. Xbox Series відбувається виліт гри на етапі, коли піднімаюся на саму будівлю. В тому самому місці. Тільки сходами піднімаюсь, і через 2-3 секунди виліт.
гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?
гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?
Після того, як я прибрав один табір, я літаю, щоб прибрати інший, і пише, що завдання не вдалося, хоча я врятував тварин з першого табору, і ще не вдалося полетіти до другого.
Як це виправити?
І після цього гра стукає, і кожного разу, коли вискакує фраза "місія невдачі".
Ми повинні переходити.
Як це виправити?
І після цього гра стукає, і кожного разу, коли вискакує фраза "місія невдачі".
Ми повинні переходити.
Хтось натрапив на таку проблему?
Просто великі та маленькі квадрати на землі чи воді, якісь засмаглі текстури.
Вся графіка знаходиться на ультрасах.
Ryzen 9 8000x3d та RTX 4070 Super.
Просто великі та маленькі квадрати на землі чи воді, якісь засмаглі текстури.
Вся графіка знаходиться на ультрасах.
Ryzen 9 8000x3d та RTX 4070 Super.
Перевстановив гру, досі не працює. Помилка має "OpenGL32", ідей ще немає. Які натрапили на допомогу підшлунковій залозі.
Будь ласка, допоможіть, чому магазин працює лише з модами, і коли ми заходимо у вестибюль, ніхто нічого не може придбати, навіть якщо 350 тис. На балансі та цінах 0 для всіх товарів (у кожного є абсолютно однакові моди)?