Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема із запуском терарії
Ось уже котрий день не можу запустити гру з незрозумілої причини.
зразковий порядок дій такий
Заходжу в стим
Запускаю гру
Запитує дозвіл на встановлення гри (І так щоразу)
з'являється установка від стиму, потім від компа
прога від компа називається "Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
В описі "Please wait while Windows configures Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
гра Terraria
Перевірку файлів через Стім я пробував, і там говорило, що один файл пошкоджено і зараз його завантажимо. повторна перевірка виводила те саме. Також я намагався видалити файли на комп'ютері, і встановлювати заново. також не допомагало.
Що робити, я просто не розумію?
зразковий порядок дій такий
Заходжу в стим
Запускаю гру
Запитує дозвіл на встановлення гри (І так щоразу)
з'являється установка від стиму, потім від компа
прога від компа називається "Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
В описі "Please wait while Windows configures Microsoft XNA Framework Redistributate 4.0"
гра Terraria
Перевірку файлів через Стім я пробував, і там говорило, що один файл пошкоджено і зараз його завантажимо. повторна перевірка виводила те саме. Також я намагався видалити файли на комп'ютері, і встановлювати заново. також не допомагало.
Що робити, я просто не розумію?
Нещодавно оновлені теми
Після завдання Картмана, де ми маємо дати Твіку записку, він навчає нас пердежу «Драконій Рев». Пройшовши тренування, ми йдемо до школи, де маємо звільнити Крейга від доп. занять містера Маккі, перемігши рудого, який зустрів нас у головному залі, йдемо коридором, і два руді ставлять блокаду, і там з'являється вогонь, на нього треба пернути, повернувшись до нього обличчям (потягнути джойстик R вниз і вгору). Я НЕ МОЖУ ПЕРДІТИ НА ВОГОНЬ! Я пробував з геймпада від Xbox, PS4 і без толку, через клавіатуру та сама проблема.
Всім привіт! Мене вкрай цікавить тема моддінгу в МК1, і я шукаю практикуючих мододелів, щоб поспілкуватися і, можливо, зробити комерційну пропозицію (створюю глобальний мод на МК).
Доброго дня всім! Так як на сайті зовсім недавно, не дуже добре орієнтуюся, підкажіть, будь ласка, як піднімати рівень, що саме треба робити.