Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Kin352 6 липня 2021 Оновлено 8 липня 2021
Проблема із запуском.
Терка взагалі не хоче запускатись. Чому? У душі не маю. Помилок ніяких не виходить. Пробував перевстановити фреймворкер – ніфіга не допомогла. Оновив драйвера – теж ніфіга не допомогло. За вимогами терки мій комп'ютер відповідає, так що вона повинна працювати, але ніфіга. Якщо дивитися на процес запуску через Стім або диспетчер задач, то гра запускається, чекає кілька секунд, і повністю знімає завдання. З піратками така сама херня.
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
molokosos1 13 квітня 2025 Оновлено 13 квітня 2025
Потрібна допомога у пошуку гри
Пишу, щоб знайти гру, інформації вкрай мало, пам'ятаю лише, що гра була похмурої атмосфери, від першої особи, графіка непогана, гра не дуже стара, дії відбувалися в космосі на кораблі, корабель заселило щось органічне, ще пам'ятаю лише, що ГГ суне руку по лікоть в щось, чого він лізе сходами вгору з цими ногами, допоможіть
+2
zewers 12 квітня 2025 Оновлено 13 квітня 2025
Лагає інтернет через клавіатуру
Нещодавно купив бездротову клавіатуру Ajjaz AK820 Pro, і як тільки вмикаю її, починає глючити інтернет не тільки на ПК, але і на всіх пристроях, інтернет начебто хороший, поясніть, як вирішити проблему, будь ласка.
+1
Doxlik_3000 12 квітня 2025 Оновлено 13 квітня 2025
Найкращий souls-like від FromSoftware
Яку гру від FromSoftware ви вважаєте найкращою та чому? Відповідати лише тим, хто проходив ігри, а не просто грав у них.
0
Кристина Голик 11 квітня 2025 Оновлено 15 квітня 2025
Проблема з проходженням квесту Bibbidi Bobbidi Oops
Друзі, всім привіт. Зіткнулася з такою проблемою при проходженні квесту хресної феї Bibbidi Bobbidi Oops: не з'являється кава-машина мишеня Ремі, щоб її сфотографувати.
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
0
⌖ ᅠreju_ruki 11 квітня 2025 Оновлено 12 квітня 2025
Порадьте хорор гру
Намагаюся грати в хорори, але після тих, які я пройшов, інші здаються просто сміттям, не можу знайти нічого, у що б пограв хоча б годину, а подобається мені ось що: Call of Cthulhu. суїцидальної атмосфери, порадьте хоч щось простому обивателю.