Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема із запуском.
Терка взагалі не хоче запускатись. Чому? У душі не маю. Помилок ніяких не виходить. Пробував перевстановити фреймворкер – ніфіга не допомогла. Оновив драйвера – теж ніфіга не допомогло. За вимогами терки мій комп'ютер відповідає, так що вона повинна працювати, але ніфіга. Якщо дивитися на процес запуску через Стім або диспетчер задач, то гра запускається, чекає кілька секунд, і повністю знімає завдання. З піратками така сама херня.
Нещодавно оновлені теми
Допоможіть, експерти! На місії «Дамба» з варіаціями «аварійна» тощо гра зависає, як тільки доходжу до першого клапана скидання води. Переустановка не допомагає. Ліцензія GOG.
Це просто симулятор будівельника з жахливою графікою? Величезний світ з великим потенціалом, але гра просто пустушка. Ні босів, ні квестів, ні сюжету. Може, за 10 років у ньому я просто чогось для себе не відкрив?
Порадьте ігри з виживанням, будівництвом та лутом.
Як мені пройти цей рівень? Я постійно гублюся, а коли бачу Уокера, лякаюся, і він мене заганяє в куток.