Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Порадьте хороші виживалки
Хотілося б пограти в якусь виживалку з гарною графікою
Нещодавно оновлені теми
Знавці, хто пам'ятає гру таку, давно дуже дивився проходження але не можу згадати, тільки пам'ятаю що заднє тло меню було в сотах чорно-червоного кольору начебто, стара гра дуже.
Раннер від першої особи, можливо, космо, пам'ятаю точно, потрібно було збирати сфери жовті та червоні, можливо, й інших кольорів, схожий на старий Sky Runner, тільки на Windows та вигляд набагато новіший.
Начебто був магніт, як на "Сабвей Серф".
Допоможіть, я намагаюся знайти її вже 10 років.
Начебто був магніт, як на "Сабвей Серф".
Допоможіть, я намагаюся знайти її вже 10 років.
Хто знає, що можна зробити, ось така проблема саме у грі «Сталкер 2: Серце Чорнобиля», в інших іграх не помічав, стрес-тести відеокарта проходить чудово, можливо, баг гри, текстур і т.д. буд.
Відбувається це на ноутбуку Acer Nitro V15, IPS-матриця, 165 герц, RTX 3050 6GB Laptop.
Виявляється воно тільки на темних об'єктах, коли ясно такого немає.
Фото прикріпив.
Відбувається це на ноутбуку Acer Nitro V15, IPS-матриця, 165 герц, RTX 3050 6GB Laptop.
Виявляється воно тільки на темних об'єктах, коли ясно такого немає.
Фото прикріпив.
Пишу, щоб знайти гру, інформації вкрай мало, пам'ятаю лише, що гра була похмурої атмосфери, від першої особи, графіка непогана, гра не дуже стара, дії відбувалися в космосі на кораблі, корабель заселило щось органічне, ще пам'ятаю лише, що ГГ суне руку по лікоть в щось, чого він лізе сходами вгору з цими ногами, допоможіть 

Нещодавно купив бездротову клавіатуру Ajjaz AK820 Pro, і як тільки вмикаю її, починає глючити інтернет не тільки на ПК, але і на всіх пристроях, інтернет начебто хороший, поясніть, як вирішити проблему, будь ласка.