Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition, The Elder Scrolls 5: Skyrim, The Elder Scrolls 5: Skyrim Legendary Edition
Спогади ГеймПлєєв...
Багато хто грав у Скайрім, цей пост призначений для того, щоб ви розповіли про своє перше проходження і про свої відчуття. Просто задля цього створив піст 
.

Нещодавно оновлені теми
Пишу, щоб знайти гру, інформації вкрай мало, пам'ятаю лише, що гра була похмурої атмосфери, від першої особи, графіка непогана, гра не дуже стара, дії відбувалися в космосі на кораблі, корабель заселило щось органічне, ще пам'ятаю лише, що ГГ суне руку по лікоть в щось, чого він лізе сходами вгору з цими ногами, допоможіть 

Нещодавно купив бездротову клавіатуру Ajjaz AK820 Pro, і як тільки вмикаю її, починає глючити інтернет не тільки на ПК, але і на всіх пристроях, інтернет начебто хороший, поясніть, як вирішити проблему, будь ласка.
Demon Sword, Dark Souls 2, Bloodborne, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Dark Souls 3: Ashes of Ariandel, Dark Souls 3: The Ringed City, Dark Souls Remastered, Elden Ring, Elden Ring Shadow of the Erdtree, Elden Ring Nightreign
Найкращий souls-like від FromSoftware
Яку гру від FromSoftware ви вважаєте найкращою та чому? Відповідати лише тим, хто проходив ігри, а не просто грав у них.
Друзі, всім привіт. Зіткнулася з такою проблемою при проходженні квесту хресної феї Bibbidi Bobbidi Oops: не з'являється кава-машина мишеня Ремі, щоб її сфотографувати.
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Намагаюся грати в хорори, але після тих, які я пройшов, інші здаються просто сміттям, не можу знайти нічого, у що б пограв хоча б годину, а подобається мені ось що: Call of Cthulhu. суїцидальної атмосфери, порадьте хоч щось простому обивателю.