Форуми Undertale: чи нормально вважати різними кінцівками "хто став правителем?" та "підсумки відносин головного героя з персонажами"? Ваша думка.
Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Undertale: чи нормально вважати різними кінцівками "хто став правителем?" та "підсумки відносин головного героя з персонажами"? Ваша думка.
Це вже динозавр, але до сьогоднішнього дня, для мене існували лише 3 кінцівки, тому що 3 лінії сюжету в грі сильно відрізняються подіями наприкінці та самою кінцівкою. Як мені здається, інші деталі не можна вважати повноцінними кінцівками, може бути підкінцівками, оскільки це дрібниці, на яких навіть не наголошував сам розробник. Хочу дізнатися про думку інших.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.