Створити тему
Редагувати тему
Виникла така проблема під час гри в ГТА 5, пішов на роботу, залишив ноутбук на цілий день у сплячому режимі, на ньому була запущена ГТА 5, повернувся, увімкнув комп'ютер, а в грі повністю зникла зовнішня частина худа: міні-карта, кількість зірок, кількість грошей і патронів, і субтитри, хоча тимчасово прихована частина інтерфейсу: коло вибору зброї та радіо в машині, і сповіщення теж є. Дії з змінами налаштувань теж не допомагають. хочу додати, гра піратська, стоять 2 мода: ehnanced native Trainer 36 і MenyooSP (в народі редактор об'єктів), і саме після їх видалення все стає як і повинно бути. P.s Тут все можна списати на помилки у грі при перенесенні гри на ПК та те, що моди конфліктують один з одним, але така фігня є навіть з одним модом. Але це проявилося лише в середині серпня 2021, а гру я скачав ще восени 2020, і 9 місяців гра прекрасно працювала з цими модами, але саме в той день, коли комп'ютер з увімкненою грою цілий день простояв у сплячому режимі, все змінилося :(, і тепер я не можу спокійно поекспериментувати у сюжетці, тому що грати без худа, без міні-карти, кількості хп, патронів, зірок розшуку та іншого взагалі нереально... Допоможіть, будь ласка, знайти рішення проблеми без видалення модів
Нещодавно оновлені теми
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
SA2 has crashed at 46c340 (Sonic2App.exe)
Скрутний трос, mod list і текст файл має бути added to your games CrashDumos folder.
І там вже лише одна кнопка "ОК" і потім натиснувши на неї вилітає гра і відкривається папка CrushDump, і там далі файли йдуть про гру і т.д.
Хто знає, будь ласка, допоможіть

гру встановлював, скидання консолі робив, дозвіл приставки знижував.
Майже кінець гри, і таке. Прикро. Хто стикався? Як лікувати? Може секрети є які?