Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Помилка 10060 чи 10061
При підключенні до сервера (створеного мною) у друга з'являється помилка. Вже перерив весь інтернет, сказали відключати антивіруси тощо, але це не допомогло
Нещодавно оновлені теми
Пишу, щоб знайти гру, інформації вкрай мало, пам'ятаю лише, що гра була похмурої атмосфери, від першої особи, графіка непогана, гра не дуже стара, дії відбувалися в космосі на кораблі, корабель заселило щось органічне, ще пам'ятаю лише, що ГГ суне руку по лікоть в щось, чого він лізе сходами вгору з цими ногами, допоможіть 

Нещодавно купив бездротову клавіатуру Ajjaz AK820 Pro, і як тільки вмикаю її, починає глючити інтернет не тільки на ПК, але і на всіх пристроях, інтернет начебто хороший, поясніть, як вирішити проблему, будь ласка.
Demon Sword, Dark Souls 2, Bloodborne, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Dark Souls 3: Ashes of Ariandel, Dark Souls 3: The Ringed City, Dark Souls Remastered, Elden Ring, Elden Ring Shadow of the Erdtree, Elden Ring Nightreign
Найкращий souls-like від FromSoftware
Яку гру від FromSoftware ви вважаєте найкращою та чому? Відповідати лише тим, хто проходив ігри, а не просто грав у них.
Друзі, всім привіт. Зіткнулася з такою проблемою при проходженні квесту хресної феї Bibbidi Bobbidi Oops: не з'являється кава-машина мишеня Ремі, щоб її сфотографувати.
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Необхідні попередні квести закінчила, тимчасову умову квесту виконую. Але кава-машина так і не з'являється.
Хтось стикався з такою проблемою? Чи змогли вирішити?
Намагаюся грати в хорори, але після тих, які я пройшов, інші здаються просто сміттям, не можу знайти нічого, у що б пограв хоча б годину, а подобається мені ось що: Call of Cthulhu. суїцидальної атмосфери, порадьте хоч щось простому обивателю.