Створити тему
Редагувати тему
Всім привіт. Дякую, якщо допоможете.
Років 7-10 тому грав у іграшку одну. За сюжетом, головний герой чи то детектив, чи то поліцейський, чи ще щось таке, точно не пам'ятаю. І на самому початку сюжету на місто нападає якась інфекція і починає його руйнувати, саме так все руйнувати. Навіть пам'ятаю початкову місію: Ми повинні карнизами будівель дістатися кудись, а потім (начебто) на машині мчати тим же містом (або навпаки, спочатку машина, потім будівлі, точно не пам'ятаю).
Відразу скажу, це не серія ігор Resident Evil, The Last of Us, Prototype чи Dying Light. Якась не популярна гра, випускалася на диску так само.
Буду шалено вдячний, хто допоможе згадати. Хоча на мій опис це навряд чи можливо.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.