Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Баг із збереженням
У мене означає така штука сталася, що при заході пише "Ваше збереження було втрачено, виберіть, що зробити далі". Ну я вибрав "почати нове збереження", бо думав, що робити нічого. І в результаті у мене все зникло з інвентарю, граю з бронзою, але така ось штука ... І що мені тепер робити?
Нещодавно оновлені теми
Встановив новий драйвер 580.97, зайшов у Forza Horizon 5, гра сама провела оптимізацію, тепер завантаження ЦП 85-100%, хоча ще вчора було 60-70%, хто знає, це норма чи з новим драйвером знову щось не те?
Гра Call of Juarez: Gansliger вилітає на моменті, коли починається сам бій із дідом-кулеметником. Спробував скачувати гру з іншого джерела, перепроходити місію теж пробував, нічого не допомогло.
Якщо відійти на відстань, можна стріляти з револьвера через приціл, але якщо зробити те ж саме з гвинтівкою, то гра фарбується без помилок і іншого, просто закривається. Також, якщо підійти ближче до діда, то гра (барабанний дріб) фарбується. Пробував змінювати налаштування графіки та дозволу, ноут загалом гру тягне. Пробував змінювати налаштування графіки та дозволу, не допомагає, швидше за все якась помилка у скрипті. Допоможіть, будь ласка!
Якщо відійти на відстань, можна стріляти з револьвера через приціл, але якщо зробити те ж саме з гвинтівкою, то гра фарбується без помилок і іншого, просто закривається. Також, якщо підійти ближче до діда, то гра (барабанний дріб) фарбується. Пробував змінювати налаштування графіки та дозволу, ноут загалом гру тягне. Пробував змінювати налаштування графіки та дозволу, не допомагає, швидше за все якась помилка у скрипті. Допоможіть, будь ласка!
Вже багато місяців борюся із проблемою прив'язки «Майкрософт» та PSN. Для гри в Minecraft на PS5 у мене раніше був прив'язаний обліковий запис «Майкрософт». Згодом цей обліковий запис «Майков» я видалив. Повністю. Його зараз відновити не можна. Через якийсь час я знову вирішив прив'язати вже новий обліковий запис Microsoft до PS5 для Minecraft. Але мені не вдалося цього зробити. Minecraft на плойці вимагає увійти в той старий (віддалений) обліковий запис, і все. Я вже багато разів звертався на підтримку Sony - вони говорили, що подібними питаннями займається сама Microsoft, потім я звертався на підтримку Microsoft - вони говорили, що віддаленого облікового запису не бачать і нічого зробити не можуть, відправляли до Sony. Я навіть писав на підтримку самої гри, але й там мене відправили на підтримку Sony та «Майків». Я вже просто зневірився. Я більше ніколи не гратиму з друзями в Minecraft? Що робити? Крик душі просто!
Дуже довгий час граю в Roblox, і завжди все було просто чудово та грабельно. Один день мені довелося перевстановити свою ОС (Windows 10), і після того як я знову скачав Roblox, пінг став просто величезним. Грати стало просто неможливо, перше — ти сповнишся дуже довго. Друге — всі гравці сірого кольору та бігають на одному місці, карта не хоче провантажуватись. Єдиний плейс який працює добре — Tower of Hell, в який я граю найчастіше, і він дивно працює найкраще, але все одно там на місці стоїть таймер і гравці телепортуються з величезним інтервалом за часом. Прошу допомогти вирішити цю проблему, не можу нічого вдіяти з грудня місяця, але грати хочеться, і друзі звуть. Буду вдячний за вказану допомогу, мені вже нічого не допомагає. PS: Пінг може показувати від 100, до 300к, але поведінка гри не змінюється.