Створити тему
Редагувати тему
Якийсь час тому мені попався чудовий ріпак, у якому було все: повні збори офіційних Героїв, Хронік Героїв як вигляді окремих ігор, так і вбудованих у Герої кампаній. Відмінною особливістю був оновлений wrapper від деякого Verok, без якого на сучасних ОС Windows 10/11 гра працює не плавно, зображення переривчасте. Враппер працює не лише для самих третіх Героїв, а й для всіх Хронік. Нині знайти цей ріпак не можу. Якщо піратські копії тут недоречні (та й не потрібно, на сайтах торрент часто опис невідповідний), то доречні модифікації. Допоможіть знайти хоча б самі враппери з інструкцією щодо їх встановлення. Про наявність HD-моду мені відомо. Цікавлять саме враппери для оригінальних ігор.
Нещодавно оновлені теми
Прошу допомогти знайти колись популярний рівень. Наскільки пам'ятаю, це Імпосибл, і в ньому, на кшталт, неможливо нестерпна та гучна музика, а ще це лайаут.
Доброго дня, можливо хтось стикався з такою проблемою, я встановив мод ValheimRAFT і супутні йому Jotun і BepinEx, але коли я ставлю будівництво і спускаю на воду будівництво від'єднується, допоможіть будь-ласка вирішити проблему або підкажіть альтернативний мод.