Створити тему
Редагувати тему
Під час гри в шутери та онлайн-ігри в якийсь момент може зависнути інтернет настільки, що навіть сам пінг не показується, чи стоїть на місці. При цьому в деяких іграх я можу фантомно ходити, тобто я ходжу, але інші цього не бачать, шкода не зараховується і таке інше. В інших шутерах просто стою на місці, а потім перепідключення, як у CS2.
Нещодавно оновлені теми
Всім привіт, пишу вже від розпачу. У 2020 році до глобальних обнов проходив піратку Кібера чисто прикинути, чи варто своїх грошей, все було прибл. Гра літала, ФПС топ, налаштування найвищі. Нещодавно вирішив придбати зі «Стім» ліцензію із ДЛС. Мене, по-перше, закошмарило кількість патчів, які не допомагали мені з оптимізацією взагалі, по-друге, гра перестала бути грабельною. Тикав уже купу налаштувань. Ставив на найвищі, ставив на найнижчі. Оновлював драйвера на комп'ютері. Дивився сумісність карти - вона не слабка, адекватно тягне всі жирні та нові ігри, крім злощасного Кібера. Читав проблеми інших людей із цього приводу, не допомагає вже нічого. Гра просідає кожні три секунди, вилітає як сама захоче. Що найцікавіше — раніше вона вилітала просто під час відкриття карти чи налаштувань. Тикати неможливо. Я так і зупинився, не пройшовши навіть першої арки сюжету, бо це фізично неможливо. Прикро, тому що це ваще моя улюблена РПГ останнім часом. Підкажіть, будь ласка, що це може бути.
У мене баг у стим-версії, мені потрібне досягнення «Максимум сили», але я не можу знайти креслення для сектора, я обшукав усі скрині і не знайшов навіть із вільною камерою, при цьому половина з них порожня, чи можна це пофіксувати чи їсти чи у когось збереження наприкінці сюжету Атомік Харт: Інстинкт винищення з усіма крафтами і модифікаторами.
Допоможіть, будь ласка, може хтось знає рішення? Зробив чутливість миші 800 dpi, але камера у грі повертається дуже повільно. Бракує одного руху для розвороту на 180 градусів навіть. Загальна чутливість у грі 35.
Допоможіть вирішити, античит не пускає цей файл, видалити його не можу, допоможіть, будь ласка.
Всім привіт. Можливо, не на тему. Чи є у кого-небудь інфа, як отримати старі трофеї/квитки, шмотки в Доті? Як це було з трофеєм «Спеціаліст із добивань». Дякую за час.