Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Помилка в GTA 4
На місії з бетону в джунглях у GTA 4, коли я приходжу на місце транзакції, нічого не відбувається, і якщо натиснути ввести, з’являється нескінченне навантаження. Що робити?
Нещодавно оновлені теми
Я купив кермо, і газ відкривається на 3/4, хоча я натискаю на газ у газу, що робити?
Привіт усім ... хлопці, допоможи. Проблема полягає в наступному. Xbox Series S, я встановлюю сталкер - перший запуск, рейс нормальний. На наступних входах звук повністю зникає в грі ... тобто це зовсім не в грі (решта ігор працює зі звуком). Там, де я просто не копав налаштування, елемент "Вимкнути всі звуки" змінився, зробив розряд.
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
Під час гри процесор i7 9700K на 100%пропарений, саме тому постійний мікрофрис та інші відставання у вигляді нестабільних кадрів FPS. Я встановив чисту операційну систему, була запущена лише гра з пріоритетом вручну «високого». Антивірус та брандмауер припиняються. Налаштування графіки - це найнижча роздільна здатність 2K, відеокарта RTX 3070 TI завантажується в кращому випадку на 50%. Чи є якісь варіанти, як покращити ситуацію, або в нинішніх реаліях цього процесора недостатньо для гри 2017 року? Більше того, я помічаю, що може бути, що коли гра, як правило, є повним рядом, коли навіть вдалося рухатися з труднощами, але після одного або двох ресторанів стає краще. Перегрівання виключається, контролюючи температуру в AIDA64, усі компоненти системи є нормальними і навіть не близькі до високих температур.
У мене помилка. Після розмови з NATI бабуся закликає допомогу, і теоретично вам потрібно підійти до неї, і почнеться сцену Кет, але я цього не маю. Коли я йду, є тупо бабуся, і нічого не відбувається, і 2 чарівників теж немає.
Чи можете ви скинути збереження, підшлункову залозу, після цієї місії? Здається, це тест Мерліна. І тоді я не можу просунутися далі. Бажано, щоб персонаж - хлопець.
Чи можете ви скинути збереження, підшлункову залозу, після цієї місії? Здається, це тест Мерліна. І тоді я не можу просунутися далі. Бажано, щоб персонаж - хлопець.
Привіт, досвідчені гравці Геншина, я хочу почати грати в Genshin Impact, бо Деякі друзі грають на ньому, але багато людей кажуть, що є важливі діалоги з сюжетом, який не слід пропустити, я хочу трохи запекти до рівня 16, скажіть, чи варто це зробити, або це сильно вплине Подальше сприйняття гри?