Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Rising storm 2: Vietnam не запускається як вирішити?
Залізо, ПЗ:
Поставив останні дрова на відеокарту (1050 ti), phenom ii x4 850, 8Gb 1333GHz 2 плашки, зробив все за цією інструкцією
https://vgtimes.ru/games/rising-storm-2 -vietnam/tormozit-ne-zapuskaetsya-vyiletaet-oshibki-pomoshh-v-reshenii-problem/
крім установки Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1, так як 10-я вінда відмовляється його встановлювати
Проблема:
При запуску Rising Storm 2: Vietnam показується секунд 5 завантажувального екрану (після довгої затримки) і гра вилітає. Що робити?
Поставив останні дрова на відеокарту (1050 ti), phenom ii x4 850, 8Gb 1333GHz 2 плашки, зробив все за цією інструкцією
https://vgtimes.ru/games/rising-storm-2 -vietnam/tormozit-ne-zapuskaetsya-vyiletaet-oshibki-pomoshh-v-reshenii-problem/
крім установки Microsoft Visual C++ 2005 Service Pack 1, так як 10-я вінда відмовляється його встановлювати
Проблема:
При запуску Rising Storm 2: Vietnam показується секунд 5 завантажувального екрану (після довгої затримки) і гра вилітає. Що робити?
Нещодавно оновлені теми
Привіт усім. У мене хороший праска, який повинен бути виданий нижче 120 кадрів в секунду в PABG. Але факт полягає в тому, що незалежно від того, як я не змінюю налаштування (ультра, мінімум тощо), я завжди отримую той самий результат - 60–62 кадрів в секунду в грі. Я вже пробував усе, всі путівники, сумісність, панель управління NVIDIA - те саме сміття.
Я додаю опис заліза:
Операційна система Microsoft Windows 10 Pro.
NVIDIA GEFORCE RTX 3070 TI (8 ГБ).
GIGABYTE M32Q MONION [31,5 "IPS LCD] (31282334).
Я додаю опис заліза:
Операційна система Microsoft Windows 10 Pro.
NVIDIA GEFORCE RTX 3070 TI (8 ГБ).
GIGABYTE M32Q MONION [31,5 "IPS LCD] (31282334).
Привіт усім! Я сиджу на старому ноутбуці (4 ГБ оперативної пам’яті, Vidyuha побудована -в навіть соромно дзвонити відсотком), але я хотів би грати. AAA Neves Plow, але, можливо, є підходящі варіанти, які тягне мій «калькулятор»? Поки він сам знайшов:
- Stardew Valley - Ферма проходить безперебійно, тягне на годинник.
- Hollow Knight - Графіка проста, а геймплей - вогонь, летить без гальм.
- terraria - я копаю, будую, навіть на мінімум норм.
Я не знаю, що я роблю не так, але коли я хочу вийти на таємний рівень з риболовлею в 5-1, у мене є двері з дзвоном? Що робити?
Консультуйте програми для запису екрану, оскільки коли я граю валовий із записом, відчувається затримка.