Створити

Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
-1
Aiden 1 10 березня 2025 Оновлено 14 березня 2025
Дебфф
Які налагодження для ворогів і як їх отримати?
Відповіді 4

Нещодавно оновлені теми

0
a0rii 17 вересня 2026 Оновлено 18 вересня 2026
Не можу отримувати предмети в іграх
Загалом, як я зрозумів, проблема полягає в тому, що я не можу отримувати речі в іграх через помилку синхронізації облікових записів.

Проблема почалася з гри For Honor, через "Стим" я придбав скін на персонажа, він був доданий на мій акк в "Стимі", в додатках стояла галочка на завантаження DLC, все було встановлено як треба, при цьому я не отримав скін у самій грі, яка запускається через окремий лаунчер Ubisoft Connect. Писав на підтримку Юбісофту, там мені не допомогли, і довелося зробити рефанд.

На проблему я в цілому забив, але нещодавно, граючи в EFT Arena, я відкрив два косметичні предмети в тактичній карті (подібність до баттлпаса), і вони повинні моментально перенестися на мій аккаунт у звичайному EFT (так завжди було раніше), але не цього разу. В EFT Arena я миттєво отримав усі нагороди, а в основну гру нічого не перенеслося, що дивно, адже дві ці ігри (EFT та EFT Arena) знаходяться в одному лаунчері та зарегані під одним акаунтом. Минуло вже більше двох днів, підтримка нічим не може допомогти, кажуть, чекайте на фікс.
Почалися проблеми після, по-перше, переїзду на нову квартиру, по-друге, після включення TPM в біосі (я його намагався відключати і перевіряти ще раз файли гри, не допомогло). Я чесно не знаю, з чим це пов'язано, вирішення проблеми в інтернеті не знайшов, форуми — моя остання надія. Будь ласка, допоможіть.
0
Pasha9115555 12 вересня 2026 Оновлено 13 вересня 2026
Баг з воротами на початку гри. Двері не відчиняються
На початку гри перед першим попаданням у притулок, не відчиняються двері. Не знаю із чим пов'язано. Я лікуюсь, після лікування повинні ворота відчинитися, але нічого не відбувається. Допоможіть вирішити проблему, також якщо кому не складно, в личку будь ласка скиньте сейв після першого попадання в притулок. Від початку гри там із пропуском заставок хвилин 10.
0
Белозёров Михаил 5 вересня 2026 Оновлено 7 вересня 2026
Комп'ютер перезавантажується у важких проектах
Нещодавно грав у гру Kingdom Come: Deliverance 2, і ПК перезавантажився через 2 години гри, грав на ультра налаштуваннях, залізо у мене:
процесор - Ryzen 7 7000
відеокарта - RTX 4070 Super
оперативна пам'ять - 32 ГБ DDR5
блок живлення поставлений на 1000 Вт
У чому може бути проблема?
Просто поставив Windows 11, і відразу з'явилися такі проблеми, але не у всіх проектах, в інших важких іграх можу і по 8 годин сидіти, і проблем немає.
0
Fars021 2 вересня 2026 Оновлено 5 вересня 2026
Навантаження на процесор
Моментами процесор завантажується на 100% (i5 10400f), як можна оптимізувати навантаження на ЦП? PS Можливості замінити немає.
0
Максим Радченко 30 серпня 2026 Оновлено 2 вересня 2026
Зависає гра
Допоможіть, експерти! На місії «Дамба» з варіаціями «аварійна» тощо гра зависає, як тільки доходжу до першого клапана скидання води. Переустановка не допомагає. Ліцензія GOG.