Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
FailmanRU (гость) 5 червня 2020 Оновлено 20 липня 2021
Не запускається Dark Souls (1 частина), рішення
Що робити, якщо коли запускаю Dark Souls, то спочатку просто чорний екран секунд п'ять, а потім вилазить стандартне віконце, яке пропонує або закрити додаток, або пошукати що-небудь в інтернеті?
У мене піратська версія, що робити?
Відповіді 5

Нещодавно оновлені теми

0
onlyFrRoTm 20 лютого 2025 Оновлено 20 лютого 2025
Обмеження FPS змінюється прямо в грі
Коли я переходжу на рівень, у мене 360 кадрів в секунду (100 Гц монітор), коли я потрапляю туди, наприклад, до 20 відсотків, у мене різко не 360 кадрів в секунду, а 200, і вони вагаються, і після 200 кадрів в кадрів на 100, і, коли я натискаю на вкладку Alt+, 360 Fed, і через деякий час - 100, це неможливо грати.
+1
forster 19 лютого 2025 Оновлено 20 лютого 2025
Які ігри підуть на слабкий ноутбук
Які цікаві ігри підуть на ноутбук з Intel Pentium B970, GT610M, 4 ГБ оперативної пам’яті?
0
MySummerCarSaves 19 лютого 2025 Оновлено 19 лютого 2025
Газ не повністю відкритий
Я купив кермо, і газ відкривається на 3/4, хоча я натискаю на газ у газу, що робити?
0
happa71 18 лютого 2025 Оновлено 19 лютого 2025
Звук зникає після другого запуску
Привіт усім ... хлопці, допоможи. Проблема полягає в наступному. Xbox Series S, я встановлюю сталкер - перший запуск, рейс нормальний. На наступних входах звук повністю зникає в грі ... тобто це зовсім не в грі (решта ігор працює зі звуком). Там, де я просто не копав налаштування, елемент "Вимкнути всі звуки" змінився, зробив розряд.
Чорт, вже встановився 2 рази. Що це за помилка і як її виправити? Допомогти.
заздалегідь дякую за вашу хорошу пораду.
0
yjas 16 лютого 2025 Оновлено 18 лютого 2025
Навантаження на процесор 100%
Під час гри процесор i7 9700K на 100%пропарений, саме тому постійний мікрофрис та інші відставання у вигляді нестабільних кадрів FPS. Я встановив чисту операційну систему, була запущена лише гра з пріоритетом вручну «високого». Антивірус та брандмауер припиняються. Налаштування графіки - це найнижча роздільна здатність 2K, відеокарта RTX 3070 TI завантажується в кращому випадку на 50%. Чи є якісь варіанти, як покращити ситуацію, або в нинішніх реаліях цього процесора недостатньо для гри 2017 року? Більше того, я помічаю, що може бути, що коли гра, як правило, є повним рядом, коли навіть вдалося рухатися з труднощами, але після одного або двох ресторанів стає краще. Перегрівання виключається, контролюючи температуру в AIDA64, усі компоненти системи є нормальними і навіть не близькі до високих температур.