Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
Stepan Rogozin 17 липня 2020 Оновлено 10 вересня 2020
Чи живий мультиплеєр у батлі?
Заходжу через батл немає, але мені висвічує 11 серверів, де немає гравців. Вже рік так. У чому річ?
Відповіді 5

Нещодавно оновлені теми

+1
Венианими 6 березня 2025 Оновлено 6 березня 2025
Збережіть мій калькулятор - що грати на слабкому ПК?
Привіт усім! Я сиджу на старому ноутбуці (4 ГБ оперативної пам’яті, Vidyuha побудована -в навіть соромно дзвонити відсотком), але я хотів би грати. AAA Neves Plow, але, можливо, є підходящі варіанти, які тягне мій «калькулятор»? Поки він сам знайшов:
  • Stardew Valley - Ферма проходить безперебійно, тягне на годинник.
  • Hollow Knight - Графіка проста, а геймплей - вогонь, летить без гальм.
  • terraria - я копаю, будую, навіть на мінімум норм.
Але я хочу щось нове! Можливо, стара класика, як NFS Underground, або ви порадите щось? Головне, що мій підрозділ не лежить і не гріється до стану плит. Які ваші знахідки для слабкого заліза? Збережіть, інакше я дивлюся на пасьянс!
+3
sunsh1neqq 4 березня 2025 Оновлено 4 березня 2025
Таємний рівень на 5-1 в Ультракілі не відкривається
Я не знаю, що я роблю не так, але коли я хочу вийти на таємний рівень з риболовлею в 5-1, у мене є двері з дзвоном? Що робити?
+1
zloiii 3 березня 2025 Оновлено 5 березня 2025
Додаток для запису екрана
Консультуйте програми для запису екрану, оскільки коли я граю валовий із записом, відчувається затримка.
0
Tinfist 3 березня 2025 Оновлено 5 березня 2025
Скажи мені онлайн -ігри з музичними інструментами
Які онлайн -ігри (все ще підтримуються) є музичні інструменти? Наприклад, у Нарака: Bladepoint Є 6 типів інструментів з клавіатурою MIDI (близько 3 октавів), а в TES: в Інтернеті, наскільки я пам’ятаю, ви можете грати в акорди на люці/гітарі (я цього не пам’ятаю). Просто скажи мені, де саме грати самі, і не як у воріт Балдура: я натиснув 1 кнопку - і персидські збивають все для тебе. Знову ж таки, такі варіанти, як Guitar Hero/OSU, оскільки немає взаємодії з іншими гравцями, це ритм -гра і не має нічого спільного з грою на музичному інструменті.
+1
esdDIzxc 2 березня 2025 Оновлено 3 березня 2025
Осі деталей зламалися
Осі деталей "зламали", тобто x, y, z.
Коли деталі зверталися за допомогою клавіш, я помітив, що вони почали вставати нерівномірно, мала пару градусів (приклад на осі Z: Коли я повертаю частину ключа з Е і з горизонтального положення, я приношу її до "вертикальної", вона повинна бути схожа на X: 0 y: 0 Z: 90, але він встає, як X: 0 у: 0 Z: 85.71, більше). Така ж проблема - це при повороті з мишею. Як це виправити? У налаштуваннях я нічого не змінив.