Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема
Всім привіт. Проблема така. Айфон 12 про макс, гра відкривається але 25% рожева смужка, при натисканні подати правильно не виходить
Нещодавно оновлені теми
Займаюсь розробкою гри, сам по собі кодер дуже посередній, тому користуюся чатом ГПТ для створення механік, які хотів би бачити у грі, потім уже сам їх підлаштовую.
Хотів оптимізувати свій плейс у Роблоксі під мобільний геймінг і почав із джойстика сенсорного, він же тачпад, він же пальцевий стик, яким зазвичай і управляється персонаж у Роблоксі з телефону.
І ось, просидівши цілий день із чатом ДПТ, я не маю жодного позитивного результату, у чому проблема? Я хотів зробити динамічний перехід з ходьби на біг шляхом відтягування джойстика сильніше, базова та зручна механіка. Звернувся до ГПТ, він мені написав щось, і це щось, мабуть, не працює, він викликав різні функції, які, здавалося б, повинні взаємодіяти з джойстиком, але це не так.
Після кількох невдалих спроб створити робочий код, він видає, що не може відстежувати силу відтягування і взагалі впливати на вбудований джойстик Роблокса, що це базова фіча Роблокса, яку змінювати ніяк не можна. І ось я пишу на форум з надією на допомогу від досвідчених кодерів.
До речі, у режимі під назвою GPO (Grand Piece Online) ця механіка реалізована саме так, як я хочу, ну майже, причому видно, що джойстик не кастомний, а саме від Роблокса, тобто силу відтягування можна якось вважати і міняти, але як? Не знаю ні я, ні чат ДПТ.
Хотів оптимізувати свій плейс у Роблоксі під мобільний геймінг і почав із джойстика сенсорного, він же тачпад, він же пальцевий стик, яким зазвичай і управляється персонаж у Роблоксі з телефону.
І ось, просидівши цілий день із чатом ДПТ, я не маю жодного позитивного результату, у чому проблема? Я хотів зробити динамічний перехід з ходьби на біг шляхом відтягування джойстика сильніше, базова та зручна механіка. Звернувся до ГПТ, він мені написав щось, і це щось, мабуть, не працює, він викликав різні функції, які, здавалося б, повинні взаємодіяти з джойстиком, але це не так.
Після кількох невдалих спроб створити робочий код, він видає, що не може відстежувати силу відтягування і взагалі впливати на вбудований джойстик Роблокса, що це базова фіча Роблокса, яку змінювати ніяк не можна. І ось я пишу на форум з надією на допомогу від досвідчених кодерів.
До речі, у режимі під назвою GPO (Grand Piece Online) ця механіка реалізована саме так, як я хочу, ну майже, причому видно, що джойстик не кастомний, а саме від Роблокса, тобто силу відтягування можна якось вважати і міняти, але як? Не знаю ні я, ні чат ДПТ.
Загалом, будую рівень ГД, зробив фон сам (не вбудований маю на увазі). У мене тематика космосу, хочу зробити ефект порожнечі, але підлога, а саме шар G: заважає зробити такий ефект, тому що він чорний, коли фон коричневіший, можливо, можна зробити його прозорим? Допоможіть будь ласка.
У мене не запускається мод Scheme Size та Scheme Size lite і навіть Schema. Пише "несумісні". Що мені робити у цій ситуації?
Граю на телефоні, версія 148
Граю на телефоні, версія 148
Бачив у ТікТоці, як із Дзина ллється кров, кажуть, що це оберіг бійні, але при його використанні такого ефекту немає.
Хотілося б дізнатись, як це зробити.
Хотілося б дізнатись, як це зробити.