Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
mnr611 (гость) 13 грудня 2020 Оновлено 24 грудня 2020
Проблема
Всім привіт. Проблема така. Айфон 12 про макс, гра відкривається але 25% рожева смужка, при натисканні подати правильно не виходить
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Agarok 4 трав. 2025 Оновлено 5 трав. 2025
Тач-пад, сенсорний джойстик, пальцевий стик та їх кодинг у Roblox
Займаюсь розробкою гри, сам по собі кодер дуже посередній, тому користуюся чатом ГПТ для створення механік, які хотів би бачити у грі, потім уже сам їх підлаштовую.
Хотів оптимізувати свій плейс у Роблоксі під мобільний геймінг і почав із джойстика сенсорного, він же тачпад, він же пальцевий стик, яким зазвичай і управляється персонаж у Роблоксі з телефону.
І ось, просидівши цілий день із чатом ДПТ, я не маю жодного позитивного результату, у чому проблема? Я хотів зробити динамічний перехід з ходьби на біг шляхом відтягування джойстика сильніше, базова та зручна механіка. Звернувся до ГПТ, він мені написав щось, і це щось, мабуть, не працює, він викликав різні функції, які, здавалося б, повинні взаємодіяти з джойстиком, але це не так.
Після кількох невдалих спроб створити робочий код, він видає, що не може відстежувати силу відтягування і взагалі впливати на вбудований джойстик Роблокса, що це базова фіча Роблокса, яку змінювати ніяк не можна. І ось я пишу на форум з надією на допомогу від досвідчених кодерів.
До речі, у режимі під назвою GPO (Grand Piece Online) ця механіка реалізована саме так, як я хочу, ну майже, причому видно, що джойстик не кастомний, а саме від Роблокса, тобто силу відтягування можна якось вважати і міняти, але як? Не знаю ні я, ні чат ДПТ.
+1
Knowme 3 трав. 2025 Оновлено 4 трав. 2025
Як забрати підлогу в рівні?
Загалом, будую рівень ГД, зробив фон сам (не вбудований маю на увазі). У мене тематика космосу, хочу зробити ефект порожнечі, але підлога, а саме шар G: заважає зробити такий ефект, тому що він чорний, коли фон коричневіший, можливо, можна зробити його прозорим? Допоможіть будь ласка.
+2
lolyh02 29 квітня 2025 Оновлено 1 трав. 2025
Проблеми з модом Розмір схеми
У мене не запускається мод Scheme Size та Scheme Size lite і навіть Schema. Пише "несумісні". Що мені робити у цій ситуації?
Граю на телефоні, версія 148
0
Darkatyliz White 28 квітня 2025 Оновлено 29 квітня 2025
Кров з Дзина
Бачив у ТікТоці, як із Дзина ллється кров, кажуть, що це оберіг бійні, але при його використанні такого ефекту немає.
Хотілося б дізнатись, як це зробити.