Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
0
mnr611 (гость) 13 грудня 2020 Оновлено 24 грудня 2020
Проблема
Всім привіт. Проблема така. Айфон 12 про макс, гра відкривається але 25% рожева смужка, при натисканні подати правильно не виходить
Відповіді 1

Нещодавно оновлені теми

0
Arti Fart 23 трав. 2025 Оновлено 24 трав. 2025
Які комп'ютерні ігри вам сподобалися за 2020-2021 рік
Які ігри вам сподобалися більше за той період?
0
akir_akta 20 трав. 2025 Оновлено 21 трав. 2025
Які купити навушники для ПК за 5к в DNS?
Обмеження часу для покупки, замовити на маркетплейсі не вийде, залишається варіант купувати в DNS. Дивилася огляди тощо. п., думка скрізь суперечлива. Так і не можу визначитись. Вибрала 2 варіанти, але не особливо в них впевнена: Бездротові/провідні навушники ARDOR GAMING Hide Wireless та Дротові навушники Fifine H6. Навушники потрібні для ігор, тип підключення без різниці який.
0
Hwoq 17 трав. 2025 Оновлено 18 трав. 2025
Баг у самому кінці
Я ось пройшов гру майже, наприкінці кат-сцена має бути. Підходжу до храму Предтечі – нічого не починається. В Анімус не пускає, NPC поводяться, ніби зараз не кінець.
0
merlissee 13 трав. 2025 Оновлено 14 трав. 2025
Для гравців, що використовують моди на скіни в геншині
Хтось користується модом 3dmigoto для скінів на персів із сайту Game Banana? Вам, напевно, відомо, що на деякі скіни є шейдери для зміни кольору способів у персів під скін, але вони не працюють. Роблю все за інструкцією: завантажую тільки файли в теку ShaderFixes і більше нічого. Але шейдери не працюють. Гра перезапускала, заново закинути теж намагалася — все безглуздя. Може хтось знає, як вирішити проблему?
+2
Yaga040 12 трав. 2025 Оновлено 15 трав. 2025
Заблоковано налаштування графіки
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чому у мене в грі заблоковано половину налаштувань графіки.
Заздалегідь дякую!