Створити тему
Редагувати тему
Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку
Проблема
Всім привіт. Проблема така. Айфон 12 про макс, гра відкривається але 25% рожева смужка, при натисканні подати правильно не виходить
Нещодавно оновлені теми
Які ігри вам сподобалися більше за той період?
Обмеження часу для покупки, замовити на маркетплейсі не вийде, залишається варіант купувати в DNS. Дивилася огляди тощо. п., думка скрізь суперечлива. Так і не можу визначитись. Вибрала 2 варіанти, але не особливо в них впевнена: Бездротові/провідні навушники ARDOR GAMING Hide Wireless та Дротові навушники Fifine H6. Навушники потрібні для ігор, тип підключення без різниці який.
Я ось пройшов гру майже, наприкінці кат-сцена має бути. Підходжу до храму Предтечі – нічого не починається. В Анімус не пускає, NPC поводяться, ніби зараз не кінець.
Хтось користується модом 3dmigoto для скінів на персів із сайту Game Banana? Вам, напевно, відомо, що на деякі скіни є шейдери для зміни кольору способів у персів під скін, але вони не працюють. Роблю все за інструкцією: завантажую тільки файли в теку ShaderFixes і більше нічого. Але шейдери не працюють. Гра перезапускала, заново закинути теж намагалася — все безглуздя. Може хтось знає, як вирішити проблему?
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чому у мене в грі заблоковано половину налаштувань графіки. 
Заздалегідь дякую!

Заздалегідь дякую!