Створити тему

Редагувати тему

Якщо допис пов'язаний з якими-небудь іграми, знайдіть та виберіть їх із випадаючого списку 
+1
Missy (гость) 24 грудня 2021 Оновлено 25 грудня 2021
Залипає клавіатура

Доброго часу доби є проблема: залипає клавіатура, гра злегка пригальмовує, у відео уривках звук не встигає за відео. Пам'яті начебто вистачає (є вільних 20 Гб), всі програми максимально закрила, клінером все почистила. Що ще можна зробити? Не впевнена, що зможу розігнати відеокарту, бо остання вбудована в ноутбук, а сам він — офісний.

Відповіді 0

Нещодавно оновлені теми

+1
Роман Жалбэ 3 січня 2025 Оновлено 3 січня 2025
Не працює мультиплеєр

Допоможіть! Раніше я міг грати у мультиплеєр, а зараз ні. Я граю на телефоні, підкажіть, що потрібно зробити, щоб мультиплеєр працював.

+1
Рулек 3 січня 2025 Оновлено 3 січня 2025
Не працює наведення прицілу

На PS4 не можу навести на ціль, стріляю врозкид. Всі норми, бігаю, стрибаю, а от прицілитися не можу. Вже п'ять днів у пошуках ніхто не знає. Тільки починаю прицілюватись, і по всьому екрану ковбасить. У кого, може, було схоже лихо?

-1
bogdan228228228 2 січня 2025 Оновлено 3 січня 2025
Проблема з фпс в іграх

Характеристики ПК:
GTX 1650
Ryzen 5 3600
16 ГБ «Опери» 3200 МГц
Нещодавно оновив дрова материнки та видяхи, в «Майні» фпс від 100 до 200–30 до 80 (тільки в «Майне», без шейдерів та високих налаштуваннях графіки).
У «Кіберпанку» фпс 20–25, хоча у людей на «Ютубі» з такими характеристиками фпс набагато більше, що робити, не знаю, також у «Дум Етернал» на низьких і середніх, а перших фпс однаковий і в районі 30-40, і у людей на «Ютубі» (у людей, у всіх каналів, не тільки російськомовних, а всіх, навіть з 100 передплатниками) фпс більше, допоможіть, будь ласка.

+3
bamboleyo 2 січня 2025 Оновлено 2 січня 2025
Квест "Вічний спокій"

Проходжу квест, стоїть вибір, кого виселити зі склепу. Починаю гуглити, на тлі з'явився скрип, і за кілька секунд відчиняються двері і заходить собака, потім кішка, потім ще собаки. Великдень чи баг?
Причому кішки шиплять на собак, а собаки просто на місці стоять.
Назва квесту "Вічний спокій", "Відьмак 3: Дике Полювання", ДЛС "Кров і вино".

0
sfpgg 1 січня 2025 Оновлено 2 січня 2025
Скриня, форт джеріко біля лавки батшеби

Де дістати ключ?) Підкажіть будь ласка.